Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΓΚΟΥΖΙΩΤΗΣ "ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΡΗ"







Το διοικητικό μέλος του συλλόγου Άρης Βούλας Αριστείδης Γκουζιώτης σε επικοινωνίας μας, μας δήλωσε ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να αναδείξει δυνατό και εύρωστο Δ.Σ, για να μπορέσει το σωματείο να αποπερατώσει το χτίσιμο που επιχειρείται τα τελευταία δύο χρόνια.



"Φέτος λήγει η θητεία μας και τις επόμενες ημέρες θα μαζευτούμε και θα προετοιμάσουμε τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Στη θητεία μας μπορέσαμε και αλλάξαμε σελίδα στον σύλλογο κι αρχίσαμε να χτίζουμε μία ομάδα που ξέρει τι θέλει και αποπνέει υγεία. Βάσει του χρονοδιαγράμματος του δήμου μας, οι εργασίες που γίνονται στο γήπεδο μας θα τελειώσουν σε τρεις με τέσσερις μήνες. 

Έτσι, ο Άρης θα αποκτήσει γηπεδικές εγκαταστάσεις επιπέδου Α΄ Εθνικής. Εφόσον λοιπόν θα έχουμε ένα τέλειο γήπεδο στα χέρια μας, σε εμάς εναπόκειται και η ομάδα αγωνιστικά και διοικητικά να πατά σε γερά θεμέλια. Σκέψη μας και μέλημα μας, να προσεγγίσουμε και να φέρουμε στη διοίκηση παλαιούς παράγοντες. Έτσι θα επιτύχουμε στην κεφαλή του συλλόγου να συνυπάρχουν εμπειρία και ενθουσιασμός".



Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου