Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ









Σήκωσαν τα μανίκια και έπιασαν δουλειά στον Κεραυνό Κερατέας καθώς προβαίνουν σε εργασίες για την αντικατάσταση του φθαρμένου φυσικού χλοοτάπητα του γηπέδου.





Αναμφίβολα η Κερατέα διαθέτει ένα από τα καλύτερα γήπεδα στην Ανατολική Αττική. Με σύγχρονα αποδυτήρια, με ιατρείο και γραφεία του συλλόγου, με δημοσιογραφικά θεωρεία και πολυάριθμη εξέδρα (3.500 άτομα) χωρητικότητας. Τελειώνοντας και οι εργασίες αποκατάστασης του φυσικού χόρτου, σίγουρα θα είναι στολίδι και θα αποτελεί πόλο έλξης για τους ποδοσφαιριστές τόσο των Μεσογείων, όσο και για τη υπόλοιπη Αττική. Οι παίκτες θα μπορούν με ασφάλεια να προπονούνται, αλλά και να ξεδιπλώνουν τα ταλέντα τους κατά την διάρκεια των πρωταθλημάτων.



Για την αναγκαιότητα της καλής λειτουργίας του αγωνιστικού χώρου, τοποθετήθηκε ο έμπειρος τεχνικός του Κεραυνού Κερατέας Γιώργος Δημητρόπουλος.





"Ποιοτικότερη και πιο αναγκαία προσθήκη για την Κερατέα της επόμενης χρονιάς είναι ένας όμορφος αγωνιστικός χώρος, όπου θα διασφαλίζει την σωματική ακεραιότητα των αθλητών και θα δίνει το έναυσμα για να παρουσιάσουμε μία ποιοτική και με επιθετικούς προσανατολισμούς ομάδα, που θα φέρει ξανά στην εξέδρα τους πολυάριθμους φιλάθλους της. Ο κόσμος του Κεραυνού όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ο δωδέκατος παίκτης, καθώς ξεχωρίζουν για το πάθος τους και την ολόθερμη υποστήριξη τους σε κάθε γήπεδο και για αυτό είναι προτεραιότητα για όλους η βελτίωση και η ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου και χαίρομαι που τα έργα ξεκίνησαν με πρωτοβουλία της οικογένειας Ελευθερίου".




Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου