Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

ΕΠΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ










Σε επτά μεταγραφές προχώρησε ο σύλλογος του Αχιλλέα Κ. Αχαρνών, ενισχύοντας έτσι το ρόστερ του για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑΝΑ. Ο λόγος για τους,

Ασκοτίρη Κωνσταντίνο 21 ετών, έχει αγωνιστεί στην ΠΑΕ Απόλλων, στον Αστέρα Τρίπολης Κ19, στην Κηπούπολη και έχει παρουσία στις ακαδημίες της Γιουβέντους.

Σχίζα Ιωάννη 23 ετών, στο παρελθόν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Καλλιθέας, της Αμβρισέας Διστόμου, του Α.Ο Χαλκίδας και της Θύελλας Ραφήνας.

Τάμπα Γεώργιο 20 ετών, ξεκίνησε στις ακαδημίες της ΑΕΚ και συνέχισε με την ομάδα της Αλβανίας Skenderden.

Χαλά Λευτέρη 24 ετών, έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Ατρομήτου, του Χαλανδρίου, της Ελευθερούπολης και της Κηπούπολης.

Kofi Yadom 21 ετών, στο παρελθόν αγωνιζόταν με την Ένωση Λέρνας, τον Ταμυναϊκό και τον Ηρακλή Ψαχνών, ενώ ξεκίνησε στις ακαδημίες της ΑΕΚ.

Τσιμώτα Νικόλαο 21 ετών, έχει φορέσει τις φανέλες της Ανθούπολης και των Πετραλώνων.

Μπάλα Κωνσταντίνο 29 ετών,  προέρχεται από την ομάδα του Πανγυθειακού και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ομάδα της Καλλιθέας, της Αγίας Παρασκευής, στον Αία Ταύρου και στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.


Παράλληλα η διοίκηση του σωματείου ανανέωσε τη συνεργασία της με όλο τον βασικό κορμό της περσινής ομάδας. Στο σωματείο παραμένουν οι: Σταματόπουλος Τρύφωνας, Τσοχαντάρης Παύλος, Μπούσκος Γιώργος, Βιτοράτος Νίκος, Λάνι Γιάννης, Τόλιας Γιάννης, Μαραντίδης Θοδωρής, Κίκι Κωνσταντίνος, Βλάμης Νικόλαος, Μπούλιας Σπύρος και Αβραμόπουλος Ιάσωνας.

Η έναρξη της προετοιμασίας του συλλόγου έχει οριστεί την Δευτέρα 3 Αυγούστου και στον πάγκο της ομάδας παραμένει ο τεχνικός Κωνσταντίνος Καβαλάρης.



Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου