Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 






ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ VS ΡΑΜΝΟΥΣ



Ο Κεραυνός την 7η αγωνιστική στην έξοδο του στο Συκάμινο πήρε το τρίποντο και με 18 βαθμούς είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση (22 γκολ υπέρ), την καλύτερη άμυνα (4 γκολ κατά) και τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων της κατηγορίας 22-4= +18. Σήμερα υποδέχεται τον Ραμνού που την προηγούμενη αγωνιστική έσπασε το ρόδι και πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Με 4 βαθμούς είναι στην 13η θέση.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Κερατέας, με διαιτητή τον Καρρά και βοηθούς τους Βλαχόπουλο, Βιδάλη και ώρα 15:00.





Α.Ο ΑΥΛΩΝΟΣ 1958 VS ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ



Ο Αυλώνας προέρχεται από εντός έδρας ήττα. Με 7 βαθμούς είναι στην 9η θέση και διαθέτει 4 ισοπαλίες, τις περισσότερες στην κατηγορία. Σήμερα, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στην έδρα της, υποδέχεται τον Μαύρο Αετό που την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, κάνοντάς έτσι ένα σερί ισοπαλιών τρία στα τρία. Με 6 βαθμούς είναι στην 11η θέση και στο -1 από τον σημερινό του αντίπαλο.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Νέων Παλατίων, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Αλεξόπουλο, Βουδούρη και ώρα 15:00.





ΓΕΡΑΚΑΣ VS ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 



Ο Γέρακας στην έξοδο του στο Πολυδένδρι πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και με 13 βαθμούς είναι στην 4η θέση. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν φέρει τρεις νίκες και μία ήττα με τέρματα 7-6. Ο Παμπαιανικός την 7η αγωνιστική πήρε την δεύτερη εντός έδρας νίκη του για το φετινό πρωτάθλημα και με 7 βαθμούς είναι στην 10η θέση.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Γέρακα, με διαιτητή τον Κουτρομάνο και βοηθούς τους Καστρινάκη, Δελατόλα και ώρα 15:00.




www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου