Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 






ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ VS ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ


Ο Μαύρος Αετός προέρχεται από εκτός έδρας ήττα. Είναι στην 11η θέση με 6 βαθμούς. Εντός έδρας έχει φέρει δύο ισοπαλίες και δυο ήττες με τέρματα 2-7. Σήμερα υποδέχεται στην έδρα τον πρωτοπόρο της κατηγορίας Κεραυνό Κερατέας που προέρχεται από εντός έδρας νίκη με ευρύ σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 21 βαθμούς  και είναι στο +2, διαθέτουν την καλύτερη επίθεση (26 γκολ υπέρ), τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων (26-4= +22) και μαζί με τον Πρωτέα έχουν την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (4 γκολ κατά). Σε τέσσερις αγώνες εκτός έδρας έχουν φέρει το απόλυτο τέσσερις νίκες, με τέρματα 14-1.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Πολυδενδρίου, με διαιτητή τον Κωστάκη και βοηθούς τους Τρασανίδη, Χριστοδούλου και ώρα 15:00.




ΡΑΜΝΟΥΣ VS ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ



Ο Ραμνούς προέρχεται από ήττα και από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, είναι στην 14η θέση με 4 βαθμούς. Σε τρεις εντός έδρας αγώνες έχει φέρει τρεις ήττες με τέρματα 0-8. Ο Πρωτέας προέρχτεται από εντός έδρας νίκη. Είναι στην 2η θέση με 19 βαθμούς και μαζί με τον Κεραυνό Κερατέας διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (4 γκολ κατά). Εκτός έδρας έχουν φέρει τρεις νίκες και μία ήττα με τέρματα 8-4.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Γραμματικού, με διαιτητή τον Κουτρομάνο και βοηθούς τους Περδίκη Ι., Βουδούρη και ώρα 15:00.





ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ VS Α.Ο ΑΥΛΩΝΟΣ 1958




Ο Παμπαιανικός προέρχεται από εκτός έδρας ήττα. Είναι στην 10η θέση με 7 βαθμούς. Εντός έδρας έχει φέρει όλα τα αποτελέσμα δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα με τέρματα 5-3. Σήμερα υποδέχεται τον Αυλώνα που την 8η αγωνιστική έφερε εντός έδρας νίκη. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δύο συνεχόμενους εντός έδρας αγώνες.  Βρίσκονται στην 9η θέση με 10 βαθμούς και μαζί με την Βουλιαγμένη και την Λαυρεωτική διαθέτουν τις περισσότερες ισοπαλίες της κατηγορίας (4 γκολ κατά). Εκτός έδρας έχουν φέρει δύο ισοπαλίες και μία ήττα με τέρματα 2-3.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παιανίας, με διαιτητή τον Τσέλιο και βοηθούς τους Βλαχόπουλο, Βιδάλη και ώρα 15:00.




ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ VS ΓΕΡΑΚΑΣ 



Οι Νικητές προέρχονται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, είναι στην 5η θέση με 12 βαθμούς. Σε τέσσερις αγώνες εντός έχουν φέρει όλα τα αποτελέσματα, μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα με ισοδύναμα τέρματα 5-5. Ο Γέρακας προέρχεται από εντός έδρας νίκη. Βρίσκεται στην 4η θέση με 16 βαθμούς. Εκτός έδρας έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα με ισοδύναμα τέρματα 6-6.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Ντόστη, Μιχαλίτση και ώρα 15:00.




ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ



Ο Ωρωπός προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και η Λαυρεωτική προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι με 6 βαθμούς είναι στην 6η θέση και εντός έδρας έχουν φέρει όλα τα αποτελέσματα μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα με ισοδύναμα τέρματα 4-4. Οι φιλοξενούμενοι ακόμα δεν έχουν πάρει τρίποντο. Είναι στην 13η θέση με 4 βαθμούς και μαζί με την Βουλιαγμένη και τον Αυλώνα διαθέτουν τις περισσότερες ισοπαλίες της κατηγορίας (4). Εκτός έδρας έχουν μία ισοπαλία και δύο ήττες με τέρματα 1-4.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Νέων Παλατίων, με διαιτητή τον Κορωνιά Κ. και βοηθούς τους Καστρινάκη, Αλεξόπουλο και ώρα 15:00.





www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου