Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

ΞΕΝΟΦΩΝ ΡΟΥΣΣΗΣ "ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ"

 









Ο Α΄ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Φώντας Ρούσσης και πρόεδρος της υγειονομικής επιτροπής της Super League-Football League ΕΠΣΑ και ΕΠΣΑΝΑ, μας διευκρινίζει τις προϋποθέσεις για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων της Γ΄ Εθνικής.



"Ο υπουργός αθλητισμού κ. Αυγενάκης, έδωσε το οκ για την επανεκίνηση του πρωταθλήματος στη Γ΄ Εθνική δίνοντας ένα χρονικό διάστημα ενός μήνα για να προετοιμαστούν οι ομάδες. Βέβαια, το τελικό οκ θα το δώσει ο ΕΟΔΥ που έχει τον κορυφαίο και πρώτο λόγο.

 Οι ομάδες θα ακολουθήσουν ένα υγειονομικό πρωτόκολλο σε εβδομαδιαία βάση. Κάθε εβδομάδα οι σύλλογοι θα αποστέλουν τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ που θα γίνονται και θα αφορούν παίκτες-προπονητές-γυμναστές-φρονιστές και παράγοντες. Γενικά την αποστολή της ομάδας. Το κόστος του μοριακού τεστ ανέρχεται στο ποσό των 60 ευρώ. Τα σωματεία που δεν θα αποστέλνουν τα αποτελέσματα, θα αποβάλλονται. Εάν βρεθεί ένα κρούσμα και εννοούμε κρούσμα μόνο σε ποδοσφαιριστή, τότε θα απομονώνεται και θα συνεχίζει η υπόλοιπη ομάδα. Το ίδιο θα ισχύει και για δεύτερο, τρίτο και τέταρτο κρούσμα. Στο πέμπτο κρούσμα σταματά ο σύλλογος. Στο πρωτάθλημα εάν οι αγώνες είναι διπλοί μέσα στην βδομάδα, Τετάρτη-Κυριακή, και δεν βρεθεί κρούσμα δεν είναι απαραίτητο το επόμενο εβδομαδιαίο μοριακό τεστ.

Το πρωτάθλημα καλώς εχόντων των πραγμάτων, προβλέπεται να ξεκινήσει στις 20 Μαρτίου. Όσον αφορά το τοπικό πρωτάθλημα, θα εξαρτηθεί από την υγειονομική εικόνα που θα παρουσιάσει η Γ΄ Εθνική".



Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου