Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ "ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ"

 






Ο Θησέας Ν. Μάκρης άλλαξε σελίδα, πλέον στρέφεται στα δικά του παιδιά, δίνοντας τους την ευκαιρία να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Λογικά ο πλέον κατάλληλος για αυτήν την στροφή του συλλόγου είναι ο προπονητής των ακαδημιών Γιάννης Τσέλιος. Ο οποίος ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις, χαίρει την εκτίμηση της διοίκησης και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.



"Υπηρετήσαμε ένα πλάνο που είχε βάλει η διοίκηση πριν από έξι χρόνια, με επιτυχία. Αποφασίστηκε τότε ο Θησέας που ήταν στο Γ΄ τοπικό να τον φέρουμε στην βιτρίνα της ΕΠΣΑΝΑ και τα καταφέραμε. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια παίζαμε ποδόσφαιρο άκρως ανταγωνιστικό. Η θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα ήταν μέσα στην πεντάδα. Ο Θησέας απέδειξε ότι τα αποτελέσματα τα έπαιρνε μέσα στο γήπεδο. Τώρα που η ομάδα παγιώθηκε στην πρώτη κατηγορία, θέσαμε ένα νέο πλάνο. Ο σύλλογος να στηριχτεί σε οκτώ παιδιά-παίκτες κλειδιά με άριστο χαρακτήρα-που θα βοηθήσουν με την εμπειρία τους και το μεράκι τους τα νέα παιδιά. Γιατί όταν η ομάδα βρίσκεται στο σαλόνι, αυτό το γεγονός λειτουργεί ως κράχτης για την προσέλευση μικρών παιδιών. Που βλέπουν ότι ο Θησέας δίνει ευκαιρία στα δικά του παιδιά να παίξουν στην ανδρική ομάδα.

Συνεπώς, αποφασίστηκε τα χρήματα που θα κερδίζαμε, εντός εισαγωγικών από την αποδέσμευση παικτών, "να πέσουν" στις δομές του συλλόγου. Να αποκτήσουμε δικό μας γυμναστήριο, αποδυτήρια, γενικά επαγγελματικές εγκαταστάσεις που θα παρέχουν ασφάλεια στην αθλούμενη νεολαία της Νέας Μάκρης. Αυτό το εγχείρημα χρειάζεται υποστήριξη κι αυτή υπάρχει αμέριστη. Θα επιδιώξουμε ο Θησέας να παραμείνει ανταγωνιστικός, όπως και ήταν επί των ημερών του Βλάση Χατζηαναστασίου. Θεωρώ ευλογία για εμένα να διαδέχομαι έναν κόουτς εργασιομανή, τελειωμανή και κύριο που έφερε τον Θησέα στο σαλόνι της Ανατολικής Αττικής".




Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com



www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου