Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Ο ΒΥΘΟΣ

 




Πολλές ιστορικές ομάδες βρίσκονται στο Γ΄ τοπικό, στον... βυθό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Κάθε τόσο αναδύονται για να βρουν την τιμητική τους θέση, που τους αρμόζει. Υπάρχουν όμως και άλλες ομάδες που ποτέ δεν θα εκτεθούν (σε κοινή θέα). Η θέση τους είναι στον βυθό και επιμένουν να μένουν εκεί και ίσως να κρύβονται. Γιατί άραγε;

Γιατί στον βυθό επικρατούν ποικιλία, επιλογές και σοφία. Η ποικιλία οφείλεται σε ένα πολύχρωμο κολλάζ, από μικρές και μεγάλες ομάδες με ανάλογη ιστορία. Την σοφία την ανακαλύπτεις, στις ομάδες τις λεγόμενες μικρές, που κρύβονται καθώς δεν έχουν κανέναν λόγο να τρέχουν πίσω από μεταγραφές. Αρκεί να περιμένουν τους ποδοσφαιριστές, που στην δύση της καριέρας τους αναζητούν ομάδες που θα τους εξασφαλίσουν την χαλαρή προπόνηση για την σωματική τους ευεξία. 

Γιατί να κουράζονται λοιπόν όταν υπάρχει αυτός ο τρόπος να βρίσκουν ποδοσφαιριστές που θα αποτελούν πόλος έλξης για τους μικρούς; Απλά πρέπει να επιλέξουν μία "ευάερη" θέση στον βυθό και αυτή η θέση θα τους εξασφαλίσει τον βιοπορισμό τους για πολλά χρόνια. 

Δεν κρύβει σοφία αυτή η επιλογή;


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου