Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΠΑΕ ΑΕΚ κ17 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

 







Ένα πολύ σημαντικό φιλικό με την Κ17 της ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε προχθές στην Κερατέα ο Κεραυνός, στο πλαίσιο της προετοιμασίας και των δύο ομάδων. Για την ιστορία η ομάδα της Κερατέας νίκησε με σκορ 1-0 και σκόρερ τον Μαγγανά Β. Ο προπονητής Γιώργος Δημητρόπουλος, μετά την λήξη μας δήλωσε:

"Θα ήθελα μέσα από την σελίδα σας να δώσω συγχαρητήρια στον συνάδελφο προπονητή κ. Γενναίο Καραχάλιο για την πρόσφατη αναβάθμιση του από το τμήμα Κ15 στο τμήμα Κ17 της ΠΑΕ ΑΕΚ και να του ευχηθώ από καρδιάς να επιτύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει για την νέα χρονιά. Είναι ένας άριστα καταρτισμένος προπονητής με γνώσεις στην τακτική προσέγγιση ενός αγώνα και την επίλυση τακτικών ζητημάτων που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια μιας αναμέτρησης. Διαθέτει ωραία δομή και ροή στον λόγο του, έχει μεταδοτικότητα κα σωστό τρόπο προσέγγισης, είναι ένας πραγματικός παιδαγωγός. Θα έλεγα με βεβαιότητα πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Τώρα όσο αφορά την δική μας ομάδα, τον Κεραυνό Κερατέας, βρισκόμαστε στην 4η εβδομάδα προετοιμασίας με όλους του παίκτες διαθέσιμους από την πρώτη ημέρα και αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον υψηλό δείκτη ετοιμότητας που παρουσιάζουμε αυτή την εποχή. Στόχος μας είναι να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση μας και να την σταθεροποιήσουμε σε υψηλά επίπεδα, χωρίς να έχουμε μυϊκούς ή άλλους τραυματισμούς. Κάτω από αυτές τις συνθήκες με τον συνεργάτη μου, υπεύθυνο φυσικής κατάστασης κ. Αλέξη Σακελλαρίου είμαστε βέβαιοι ότι θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι από την πρώτη ημέρα επανέναρξης των επισήμων υποχρεώσεων όποτε και αν γίνει αυτή".



Για το φιλικό της ομάδας του (ΠΑΕ ΑΕΚ Κ17), μας μίλησε ο προπονητής Γενναίος Καραχάλιος. 

"Ήταν ένα δυνατό τεστ και για εμάς ενόψει της πρεμιέρας μας με αντίπαλο την ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 4 Σεπτεμβρίου. Ο Κεραυνός διαθέτει μία δομημένη ομάδα, που ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο και πως να το πάρει. Εμείς παράλληλα, βρισκόμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας εάν σκεφτεί κανείς ότι προερχόμαστε από μία δεκάμηνη αγωνιστική απραξία. Νιώθω ότι θα πάμε καλά στο πρωτάθλημα, όπως νιώθω ότι θα πάει και ο Κεραυνός στο δικό του πρωτάθλημα".




Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com



www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου