Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 2-0 (1-0)

 




Με ενός λεπτού σιγή ξεκίνησε το παιχνίδι στα Καλύβια, εις μνήμην του πρόσφατα θανόντα αδερφού του Αργύρη Πλίτση, μεταξύ του ΠΑΟ Καλυβίων και της Τριγλίας Ραφήνας.

Ιδανικό το ξεκίνημα για την ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη, καθώς επικράτησε με 2-0 επί της Τριγλίας. Μορφή του αγώνα ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Γκόλφης, που κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Το 1-0 στο 43΄ ο Δεγαϊτης σε κόντρα αντεπίθεση της ομάδας του. Το 2-0 στο 70΄ ο Χατζής, πάλι σε κόντρα αντεπίθεση των γηπεδούχων. Στο 67΄ είχαμε αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Δημητρακόπουλου για τα Καλύβια, στο 68΄ με δεύτερη κίτρινη βγήκε και ο Δελαπόρτας για τους φιλοξενούμενους. Στο 14΄ της συνάντησης, είχε δοκάρι για την Τριγλία ο Μεϊμάρογλου.



Διαιτητής του αγώνα Αρφάνης, με βοηθούς τους Πύκνη και Παπαδιώτη



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Τσιγκούλης) Γκόλφης, Πασχάλι, Δεγαϊτας, Πλίτσης, Ντοβίνος Θ., Δημητρακόπουλος, Χαρίσης, Σύρος (85΄ Σουλιωτάκης), Μπότης (52΄ Χατζής), Ναούμ, Καρελιώτης (66΄ Ματούλης, 85΄ Μπούρμας)



ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Παπακωστούλης) Αυγερινός, Γκύζης,  Παπαδιονυσίου, Μεϊμάρογλου (77΄ Κονταρίνης), Τσούκας Ι., Καραγιαννίδης, Χατζόπουλος, Νταής (46΄ Δελαπόρτας), Σένε, Τσούκας Κ., Ζαφειρόπουλος,




Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου