Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ 3-1 ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΑ

 




Με το ευρύ σκορ 3-1 εκτός έδρας, ο Κεραυνός Κερατέας απέδρασε από την Παλαιά Φώκαια και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.

 Ύστερα από ένα ήρεμο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ. Στο δεύτερο μέρος είχαμε τα τέσσερα γκολ που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα. Στο 48΄ ο Κασπίρης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι άνοιξε το σκορ και έκανε το 0-1 για τον Κεραυνό. Στο 84΄ ο Χάσκα ισοφάρισε για τον Πρωτέα και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λάπας στο 85΄ έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Βαγγέλι Ν. στο 96΄.

* Η σημερινή νίκη του Κεραυνού Κερατέας είναι αφιερωμένη στον Βαγγέλη Μαγγανά, που έσπασε το πόδι του στο φιλικό με τον Α.Ο Άρτεμις (κάταγμα επιγονατίδας). Αυτό μας δήλωσε ο προπονητής του Κεραυνού Κερατέας Γιώργος Δημητρόπουλος.



Διαιτητής του αγώνα Φωστέρης, με βοηθούς τους Παπαδιώτη και Μακρή.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ (Λάζαρης) Τζιβίλογλου, Καλαθάς, Ναυπλιώτης, Χύκα (65΄ Κετέογλου), Θάνος (50΄ Λιούμης), Μακροδημήτρης, Χαρίτος (60΄ Μεγαγιάννης), Μαραγκός, Κερμέζο, Ewurum, Χάσκα



ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημητρόπουλος) Κακαγιάς, Ζυγούρης (72΄ Νέρας), Δανιήλ, Κατσίκης, Μαντζιώκας, Βαγγέλη Ν., Δαρδαμάνης, Κρητικός, Μαγγανάς Χ., Κασπίρης (72΄ Μαυροθαλασσίτης), Λάπας



Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου