Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΙΟΣ "Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΡΑΜΑΤΟΣ"

 





Ο πρόεδρος του Αστέρα Βάρης Δημήτρης Πάπιος μας εξηγεί τον λόγο, την χρησιμότητα αλλά και τις ωφέλειες που θα αποφέρει η δημιουργία του Αστέρα Βάρης (β΄ ομάδα).


"Ήταν ένα όνειρο μου η δημιουργία μίας δεύτερης ομάδας αποτελούμενη από παιδιά των 3Β. Γιατί έβλεπα ότι αυτοί οι παίκτες χανόντουσαν για εμάς. Έφευγαν, είτε σαν δανεικοί είτε σταματούσαν. Έπρεπε κάτι να γίνει. Δεν μιλάμε για την Κ18, γιατί αυτή υφίσταται και λαμβάνει μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα. Μιλάμε, για μία ομάδα μέσα στην ομάδα. Μία ομάδα που θα είναι δεξαμενή. Τα παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο στη Γ΄ κατηγορία, εκεί που είναι η πραγματική εικόνα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Έτσι τα παιδιά μένουν στον Αστέρα, νιώθουν ότι τα εμπιστευόμαστε και τους δίνουμε την ευκαιρία να πάρουν εμπειρίες και παραστάσεις για να ψηθούν. Ο κόσμος αγκάλιασε αυτή την καινοτομία, που ίσως είναι και μοναδική για τα ερασιτεχνικά δεδομένα, απόδειξη ότι στον προχθεσινό αγώνα είχαμε διακόσιους πενήντα φιλάθλους, πιο πολλούς από την Γ΄ Εθνική".



Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

1 σχόλιο:

  1. Παρά πολύ ωραία ιδέα και προσπαθεια, ίσως καλό θα ήταν να ανέβουν μια κατηγορία για να είναι πιο ανταγωνιστικο το πρωτάθλημα για τα παιδιά δεξαμενή της πρώτης ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή