Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

PRE GAME Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (1ος όμιλος)

 





ΑΝΟΙΞΗ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ


Έρχεται από ρεπό τη Άνοιξη και είναι σαφώς πιο ξεκούραστη από τον Ολυμπιακό που έπαιξε και την Τετάρτη στην εμβόλιμη αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι έχουν μόνο μία νίκη και οι φιλοξενούμενοι μόνο μία ήττα. 

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Άνοιξης "Γ. Κυριάκης", με διαιτητή τον Παπαποστόλου και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Βιτσεντζάτο και ώρα 16:00.




ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ VS ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ


Προέρχεται από ένα μεγάλο διπλό ο Αχαρναϊκός και σήμερα στο Μενίδι υποδέχεται τον ουραγό Αχιλλέα, που δεν έχει ακόμα βαθμούς. Ομάδες με διαφορετικούς στόχους και γειτονικά σωματεία.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Αχαρνών, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Τσελεπίδη, Τζαφόλια Β. και ώρα 16:00.




ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ VS ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ


Ισόβαθμες οι δύο ομάδες που κοντράρονται στο Λαύριο. Από ισοπαλία προέρχονται οι γηπεδούχοι και με νέο προπονητή φιλοδοξούν να κάνουν μία νέα αρχή. Ο Θησέας προέρχεται από ήττα και εκτός έχει φέρει μία νίκη και μία ισοπαλία.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Κωστάκη, Σπίθα και ώρα 16:00.




ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΚΡΥΟΝΕΡΙ


Οι γηπεδούχοι είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με συγκάτοικο την Παλλήνη. Έρχονται από ένα διπλό και σήμερα με πλεονέκτημα έδρας υποδέχονται το Κρυονέρι που έρχεται από εντός έδρας ήττα. Τα Γλυκά Νερά εντός έχουν φέρει μία νίκη και μία ισοπαλία και οι φιλοξενούμενοι εκτός έχουν μία νίκη και μία ισοπαλία.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Καραθανάση, Πολυχρονιάδη και ώρα 16:00.



www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου