Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

PRE GAME Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (1ος όμιλος)

 





ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ VS ΑΝΟΙΞΗ



Ο Αχιλλέας έχει δώσει τρεις αγώνες εντός έδρας και έχει πάρει αποτέλεσμα. Χωρίς βαθμούς βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας. Η Άνοιξη προέρχεται από ήττα και σήμερα παλεύει με έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο με εκείνη, την παραμονή στην κατηγορία.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Κάλλη, Κορωνιά και ώρα 15:00.




ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ VS ΠΑΛΛΑΡΕΥΩΤΙΚΟΣ



Ξεκούραστος ο Σαρωνικός αφού έκτισε το ρεπό του, υποδέχεται τον Παλλαυρεωτικό προέρχεται από ήττα. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν φέρει όλα τα αποτελέσματα, μία ισοπαλία, μία νίκη και μία ήττα. Οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας έχουν μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αναβύσσου, με διαιτητή τον Παπαποστόλου και βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη, Καστρινάκη και ώρα 15:00.




ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΑΡΤΕΜΙΣ



Αναμέτρηση από δύο ομάδες με τους ίδιους στόχους για φέτος. Ο Θησέας έρχεται από εκτός έδρας νίκη και με υπέρ του τον παράγοντα έδρας έχει τον πρώτο λόγο. Η  Άρτεμις πηγαίνει στην Αγία Μαρίνα από ήττα εντός έδρας. Κλειστό ματς αναμένεται καθώς καμία ομάδα δεν θέλει να χάσει. Ίσως το ένα γκολ αναδείξει τον νικητή.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Παπαδιώτη, Αλεξόπουλο και ώρα 15:00.




ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ



Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Ματς των πρωτοπόρων στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου. Αήττητες και οι δύο ομάδες που σε έξι αγωνιστικές που έχουν δώσει, έχουν πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Και οι δύο μονομάχοι προέρχονται από νίκες. Ματς που θα φέρει κόσμο στο γήπεδο. Η Παλλήνη μετά πηγαίνει στον Αχαρναϊκό και τα Γλυκά Νερά υποδέχονται τον Θησέα. 

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλλήνης, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Σοφιά, Κωστάκη και ώρα 15:00.




ΚΡΥΟΝΕΡΙ VS ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ



Άλλη μία ομάδα φέτος, πιο ισχυρή. Ο Αχαρναϊκος που έρχεται στο Κρυονέρι με ψυχολογία. Θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που παλεύει και με σύμμαχο την έδρα του θα επιδιώξει θετικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας νίκη και οι φιλοξενούμενοι από εκτός έδρας ήττα. 

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κρυονερίου, με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Σπίθα, Βλαχόπουλο και ώρα 15:00.




www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου