Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 





ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ VS ΑΥΛΩΝΑΣ


Ο Ολυμπιακός προέρχεται από νίκη και εντός έδρας στον μοναδικό αγώνα που έχει δώσει έχει χάσει. Με 4 βαθμούς είναι στην 3η θέση. Σήμερα αντιμετωπίζει τον Αυλώνα που διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (1 γκολ κατά) και με μία νίκη και μία ισοπαλία είναι αήττητος. Βρίσκεται στην 4η θέση έχοντας και εκείνος 4 βαθμούς.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Καστρινάκη, Δελατόλα και ώρα 16:00.




ΓΕΡΑΚΑΣ VS ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ


Ο Γέρακας την προηγούμενη αγωνιστική στην έξοδο του στην Βουλιαγμένη πήρε το τρίποντο και στον μοναδικό αγώνα που έχει δώσει εντός έδρας έχει μία ισοπαλία. Είναι αήττητος και με 7 βαθμούς είναι στην 2η θέση. Σήμερα φιλοξενεί τον πρωτοπόρο της κατηγορίας Κεραυνό, που με 9 βαθμούς είναι στο +2, έχοντας να επιδείξει ένα νικηφόρο σερί τρία στα τρία, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση (9 γκολ υπέρ) και τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων (9-2=+7). Το ματς της εβδομάδας, που αναμένεται να προσελκύσει κόσμο και να δει ωραίο ποδόσφαιρο από δύο ποιοτικές ομάδες.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Γέρακα, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Μακρή, Κορωνιά και ώρα 16:00.




ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ VS ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ



Ο Μαύρος Αετός ακόμα δεν έχει σπάσει το ρόδι, προέρχεται από ήττα και βρίσκεται στην 10η θέση χωρίς βαθμούς. Η Βουλιαγμένη και εκείνη προέρχεται από εντός έδρας ήττα και στον ένα αγώνα που έχει δώσει εκτός έχει φέρει νίκη. Με 4 βαθμούς είναι στην πρώτη πεντάδα. 

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Πολυδενδρίου, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Τρασανίδη, Παντελίδου και ώρα 16:00.





www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου