Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 





ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ


Η Λαυρεωτική έρχεται από το ρεπό της. Ακόμα δεν έχει σπάσει το ρόδι. Βρίσκεται στην 11η θέση χωρίς βαθμούς. Για την 5η αγωνιστική υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βάρης που προέρχεται από νίκη και βρίσκεται στην 3η θέση με 7 βαθμούς. 

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Αλεξοπούλου, Τσέλιο και ώρα 15:00.




ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ VS ΓΕΡΑΚΑΣ


Ο Παμπαιανικός στην έξοδο του στην Φώκαια πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και με 5 βαθμούς είναι στην 6η θέση. Εντός έδρας έχει φέρει μία ισοπαλία και μία ήττα με τέρματα 1-2. Ο Γέρακας προέρχεται από ήττα. Βρίσκεται στην 2η θέση με 7 βαθμούς και διαθέτει ισοδύναμο συντελεστή τερμάτων (6-6=0). Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι, με δύο νίκες και τέρματα 1-3.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παινίας, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Τσελεπίδη Χριστοδούλου και ώρα 15:00.




ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ VS ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 



Και οι δύο σημερινοί αντίπαλοι προέρχονται από νίκη. Η Βουλιαγμένη στην έξοδο της στο Πολυδένδρι πήρε το τρίποντο και η Νίκη Δροσιάς κέρδισε τον Ωρωπό στο γήπεδο της. Οι γηπεδούχοι με 7 βαθμούς βρίσκονται στην 4η θέση και εντός έδρας έχουν φέρει μία ισοπαλία και μία ήττα. Η Δροσιά με 6 βαθμούς είναι μία θέση παρακάτω στην 5η. Εκτός έδρας έχει φέρει μία νίκη σε ισάριθμο αγώνα. Ενώ και οι δύο, μαζί με τον Αυλώνα, διαθέτουν την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (2 γκολ κατά).

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βουλιαγμένης, με διαιτητή τον Παπαποστόλου και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Κορωνιά και ώρα 15:00.



www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου