Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ 2-0 ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ

 



Βίοι παράλληλοι για τους δύο σημερινούς αντιπάλους καθώς και οι δύο ομάδες είναι πρωτοπόρες στην κατηγορία τους. Κατά συνέπεια παίρνει μεγαλύτερη αξία η νίκη της Κερατέας, λόγω θέσης και ιστορικότητας του Αχαρναϊκού. Θα ήταν ποδοσφαιρική αδικία να μην προκριθούν οι γηπεδούχοι, οι  οποίοι ειδικά στο πρώτο μέρος καθήλωσαν τους φιλοξενούμενους, επιβεβαιώνοντας την φόρμα τους και εξαφανίζοντας την διαφορά κατηγοριών. Η 24η Νοεμβρίου θα αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κόσμο της Κερατέας. Ήταν ένα συγκλονιστικό ματς με τους γηπεδούχους να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και κατοχή μπάλας ενενήντα τοις εκατό.



Στο 4΄ και στο 6΄ ο Δανιήλ εξαπέλυσε δύο φοβερά βολέ, τα οποία εξουδετέρωσε ο Μυλωνάς. Στο 10΄ ο Κασπίρης έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, αφού ξεσήκωσε την κερκίδα.  Στο 30΄ από εκτέλεση κόρνερ του Κασπίρη, ο Κατσίκης εντός περιοχής επιχείρησε κεφαλιά, η οποία έφυγε λίγο άουτ. Στο 45΄ ξανά από κόρνερ του Κασπίρη, αυτή τη φορά ο Μαυροθαλασσίτης με εύστοχη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, έγραψε το 2-0. 



Στο 67΄ ο Μαστροκώστας δέχτηκε ασίστ από τον Λάπα και μόνος του με τον τερματοφύλακα, δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ήταν η ευκαιρία του αγώνα. Στο 78΄ ο Μαβίδης για τον Αχαρναϊκό σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Σκαλαίου. 




Διαιτητής του αγώνα Ζαχαρόπουλος, με βοηθούς τους Κουλοχέρης και Αλεξοπούλου



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημητρόπουλος) Σκαλαίος, Ζυγούρης, Δανιήλ (80΄ Νέρας), Κατσίκης, Βαγγέλη Ν., Δαρδαμάνης, Κρητικός, Μαυροθαλασσίτης, Λάπας, Κασπίρης (75΄ Μαντζιώκας), Μαστροκώστας (80΄ Βαγγέλη Π.)



ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (Παπαδόπουλος) Μυλωνάς, Σαβουλίδης, Αθανασόπουλος (75΄ Κατσιγιάννης), Μαγγίνας, Νίκας, Μάναλης (46΄ Δημητρόπουλος), Τσιμπουρλάς (70΄ Ζαχαρός), Αμπάρα, Μπαστάνης (70΄ Καρδάσης), Κωνσταντινίδης (46΄ Μαβίδης), Νταγιάντας



Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com


φωτογραφίες Αργύρης Πουλάκης

gipedaanatolikisattikis.blogspot.com


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου