Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΜΑΡΚΟ 2-1 (1-1)

 



Στα Καλύβια έμελλε να έρθει η πρώτη φετινή ήττα της Μαρκο. Οι γηπεδούχοι κατέθεσαν την ψυχή τους, ειδικά στο κρίσιμο χρονικό διάστημα από το 75΄ έως το 90΄ που σφυροκοπούσε η Μαρκο. Οι γηπεδούχοι είχαν δώσει χώρο και πρωτοβουλία κινήσεων στους φιλοξενούμενους, ενώ εκείνοι έβγαιναν στην κόντρα από δεξιά με τον ταχύτατο Πασκάλι, ο οποίος έκανε οκτώ εφορμήσεις. 



Στο πρώτο μέρος τα Καλύβια είχαν τρεις τελικές, από τις οποίες αξιοποίησαν την πρώτη σε γκολ. Ο Κρασώνης δέχτηκε ασίστ από τον Πασκάλι και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 1-0 στο 14΄. Η Μαρκο απάντησε στο 20΄ με τον Ντούλια να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια 1-1. Στο 25΄ ο Πασκάλι έπιασε δυνατή κεφαλιά αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καραστέργιο. Στο 27΄ ο Σουλελές σημάδεψε το δοκάρι του Γκόλφη. Στο 35΄ ο Κρασώνης σούτερε δυνατά, αλλά εξουδετέρωσε και πάλι ο Καραστέργιος.




Στο δεύτερο μέρος μπήκαν δυνατά οι φιλοξενούμενοι και στο 50΄ ο Ντούλιας έπιασε δυνατό ευθύβολο σουτ προς την εστία του Γκόλφη, ο οποίος αν και δεν είχε οπτική επαφή, έδιωξε ενστικτωδώς. Στο επόμενο λεπτό το Κρασώνης πέτυχε το 2-1 στο 51΄ με πλασέ, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Σπουδαίο παιχνίδι με πολλές φάσεις και ασταμάτητο ρυθμό που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου.



Διαιτητής του αγώνα Παπαποστόλου, με βοηθούς τους Σπυρόπουλο και Παπαδιώτη



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Τσιγκούλης) Γκόλφης, Πασκάλι, Δεγαϊτας, Πλίτσης, Ντοβίνος, Δημητρόπουλος (46΄ Ντούμης), Χαρίσης, Νικολογιάννης, Μπότης (85΄ Μπούρμας), Κρασώνης (75΄ Ναούμ), Χατζής (60΄ Σύρος)



ΜΑΡΚΟ (Τσιριμώκος) Καραστέργιος, Δημητρόπουλος (46΄ Βασιλειάδης), Φλώρος (75΄ Γκεμίσης), Λαμπρόπουλος, Μουσταφίδης, Τσίκλος (65΄ Ερέκι), Κότσι, Ντούλιας, Σαχσανίδης, Πικούλης, Σουλελές




Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com


φωτογραφίες Αργύρης Πουλάκης

gipedaanatolikisattikis.blogspot.com


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου