Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

PRE GAME Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (1ος όμιλος)

 





ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ VS ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ


Δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι για τον Αχιλλέα που έρχεται από νίκη. Την πρώτη του νίκη σε όλο τον πρώτο γύρο. Σήμερα όμως στην αυγή του δεύτερου γύρου, υποδέχεται την πρωτοπόρο Παλλήνη. Συνάντηση ομάδων με διαφορετικούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα. Ο αήττητος Παλληνιακός είχε νικήσει στον πρώτο γύρο με 4-0.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Κωστάκη και ώρα 15:00.




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ VS ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ



Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον νεανικό Θησέα που απέσπασε ισοπαλία στην Άνοιξη και παίζει για δεύτερη σερί αγωνιστική εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι και αυτοί παίζουν για δεύτερη σερί αγωνιστική εντός έδρας. Έχουν επιπλέον την κούραση από το κύπελλο. Όμως έχουν πάρει το ματς του πρώτου γύρου με 2-0. Ενδιαφέρον παιχνίδι.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγίου Στεφάνου, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Αλεξπούλου, Τσελεπίδη και ώρα 15:00.




ΑΝΟΙΞΗ VS ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ


Χωρίς νικητή ήταν η συνάντηση του πρώτου γύρου στην Ανάβυσσο (3-3). Η Άνοιξη έχει τους ίδιους στόχους με τον Σαρωνικό και το ματς προβλέπεται αμφίρροπο.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Άνοιξης, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Παπαδιώτη, Μακρή και ώρα 15:00.




ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ VS ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ


Με νέο προπονητή και ερχόμενος από νίκη, ο Παλλαυρεωτικός θα προσπαθήσει να αποσπάσει βαθμό από τον Αχαρναϊκό που έχει την κούραση του κυπέλλου. Οι Μενιδιάτες ήταν οι νικητές στο μεταξύ τους ματς στου πρώτου γύρου με σκορ 0-3.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Αχαρνών, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Καραθανάση, Κάλλη και ώρα 15:00.




ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΑΡΤΕΜΙΣ 


Μετά το κύπελλο ξανά συναντώνται και στο πρωτάθλημα. Οι λύκοι θα επιδιώξουν το τρίποντο για να ρεφάρουν τι δύο τελευταίες τους ήττες, αλλά και για να έχουν οπτική επαφή με την κορυφή. Η Άρτεμις έρχεται από ρεπό και στην προηγούμενη έξοδο της είχε πάρει το τρίποντο στο Λαύριο. Στον πρώτο γύρο οι γηπεδούχοι είχαν κερδίσει με σκορ 1-2.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Σπίθα και ώρα 15:00.



www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου