Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΡΕΝΗ

 




Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής σε δηλώσεις του, αναφέρει τα εξής:


"Αναλογιζόμενοι τις δύσκολες καταστάσεις λόγω του Covid-19 που περάσαμε την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όλοι εμείς, μαζί τα σωματεία, τους αθλητές και όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, μπορούμε να πούμε ότι πράγματι φέτος, τα πράγματα είναι καλύτερα και η αγωνιστική δράση βρίσκεται σε μια φυσική ροή. 

Τα πρωταθλήματα στην Ένωση μας προχωρούν κανονικά με μεγάλο ενδιαφέρον, στο Κύπελλο βρισκόμαστε στη φάση των 8, ενώ και οι υποδομές, βρίσκονται σε πλήρη δράση και οι αγώνες διεξάγονται με επιτυχία. Παρ’ όλα αυτά, στόχος μας πάντα ήταν, είναι και θα είναι να βρισκόμαστε δίπλα στα σωματεία και στους αθλητές και να τους ενισχύουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. 

Είναι χαρακτηριστικό το ότι ενισχύσαμε τα σωματεία δίνοντας τους μπάλες, προσφέροντας μειωμένο παράβολο συμμετοχής και παράλληλα υπήρξε και οικονομική ενίσχυση λόγω των αυξημένων φετινών παραβόλων στα δελτία. Η δράση βοήθειας και στήριξης της Ένωσης μας όμως, δεν σταματά εδώ αφού με το νέο έτος θα δοθεί σε κάθε ομάδα μια πλήρη εμφάνιση που θα είναι δωρεά της ΕΠΣΑΝΑ. 

Από πλευράς μου θέλω να ευχηθώ πάνω απ’ όλα υγεία και χαρά σε όλον τον κόσμο, να προσέχουμε και να ακούμε τις οδηγίες των ειδικών για να βγούμε με ασφάλεια από την εποχή του Covid-19 έχοντας μια ομαλή ολοκλήρωση των αγωνιστικών πρωταθλημάτων. 

Καλές γιορτές, Καλά Χριστούγεννα σε όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τα πρωταθλήματα της Ανατολικής Αττικής, παράγοντες, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, γιατρούς και φιλάθλους".



www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου