Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 




Τελευταία αγωνιστική του 2021


ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ VS ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ


Ο Πρωτέας προέρχεται από νίκη και η αυγή του νέου γύρου τον βρίσκει για δεύτερη συνεχή φορά γηπεδούχο. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι με τρεις νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία έχουν φέρει όλα τα αποτελέσματα. Ο Ωρωπός προέρχεται από ήττα και έχει δεύτερη συνεχόμενη έξοδο. Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι έχουν φέρει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στον πρώτο γύρο ο Πρωτέας είχε κερδίσει με σκορ 0-3.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλαιάς Φωκαίας, με διαιτητή τον Τσιμενίδη και βοηθούς τις Παντελίδου, Καρανδινάκη και ώρα 15:00.




ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ


Με γειτονικό ντέρμπι σήμερα στο "Γ. Ραφιάς" ξεκινά ο δεύτερος γύρος με την Λαυρεωτική να υποδέχεται τον πρωτοπόρο Κεραυνό Κερατέας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα εντός έδρας και οι φιλοξενούμενοι για δεύτερη αγωνιστική εκτός, από δέκα  νικηφόρα αποτελέσματα. Η Λαυρεωτική εντός έδρας με δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα. Ο Κεραυνός σε πέντε αγώνες εκτός έδρας έχει πέντε νίκες. Στην μεταξύ τους συνάντηση για τον αγώνα του πρώτου γύρου είχε κερδίσει η Κερατέα με σκορ 3-0.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Γκούβα, Τσελεπίδη και ώρα 15:00




www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου