Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

ΤΡΙΠΛΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΚΟ

 



Σε τρεις μεταγραφικές προσθήκες προχώρησε ο σύλλογος της Μαρκο, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Αντρέα Χούσα, Θάνο Χατζή και Φάνη Χατζηγεωργίου. Παράλληλα, λύθηκε η συνεργασία με τον μεσοεπιθετικό Λευτέρη Κότσι.



"Η Γ.Σ.ΜΑΡΚΟ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αντρέα Χουσα. Ο Αντρέας είναι γεννηθείς του 1993 και έχει αγωνιστεί στην Παναχαϊκη για 4 έτη με την οποία έκανε 80 συμμετοχές σε Β'εθνική και Κύπελλο, επίσης έχει περάσει από Παο Βάρδας, Τόρε Λεβάντες στην Ισπανία, Πανθηραικο, Σαντορίνη 2020 και πέρσι αγωνιζόταν με την Αχαϊκή στη Γ' εθνική . Η θέση του είναι μπακ χαφ. Αντρέα σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας".



"Η Γ.Σ.ΜΑΡΚΟ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θάνο Χατζη. Ο Θάνος είναι γεννηθείς του 1994 και έρχεται από την ομάδα του Αγίου Στεφάνου ενώ πιο πριν αγωνιζόταν στον Άρη Βούλας .Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης αλλά και στα χαφ. Θάνο σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας".



"Η Γ.Σ.ΜΑΡΚΟ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φάνη Χατζηγεωργίου. Ο Φάνης είναι γεννηθείς του 1999 και έρχεται από την ομάδα του Αγίου Ιερόθεου με την οποία αγωνιζόταν φέτος στην Γ' εθνική. Η θέση του είναι επιτελικός χαφ.Φάνη σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας".


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου