Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

PRE GAME Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (1ος όμιλος)

 



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ VS ΑΝΟΙΞΗ


Γειτονικό ντέρμπι από δύο ομάδες που αγωνίζονται αξιόμαχα. Η Άνοιξη έρχεται πιο ξεκούραστη από το ρεπό της. Ο Ολυμπιακός έρχεται από ήττα στο Μενίδι και θα ζητήσει να ρεφάρει. Στο ματς του πρώτου νικητής ήταν ο Άγιος Στέφανος με σκορ 1-3.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Αγίου Στεφάνου, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Κάλλη και ώρα 15:00.



ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ VS ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ


Γειτονική αναμέτρηση και εδώ. Ο Αχαρναϊκός πρωταγωνιστής και ο Αχιλλέας προσπαθεί να σωθεί. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα και οι φιλοξενούμενοι από νίκη. Νικητής του πρώτου γύρου νικητής ήταν ο Αχαρναϊκός με τέρματα 4-0.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Ξουρίδα, Κορωνιά και ώρα 15:00.



ΘΗΣΕΑΣ Ν.  ΜΑΚΡΗΣ VS ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ


Ο Θησέας έχει τέσσερις σερί νίκες και ουσιαστικά βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο. Σήμερα με ατού την έδρα και το κίνητρο την είσοδο στα play off, υποδέχεται τον Παλλαυρεωτικό που πρόσφατα ενισχύθηκε στην γραμμή του κέντρου. Στον αγώνα του πρώτου γύρου είχε κερδίσει ο Θησέας με 2-3.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Βιτσεντζάτο, Κακάνη και ώρα 15:00.



ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ VS ΑΡΤΕΜΙΣ


Η Παλλήνη υποδέχεται την Αρτέμιδα που έρχεται από εντός έδρας ήττα στην εμβόλιμη αγωνιστική της περασμένης Τετάρτης. Οι πρωτοπόροι φιλοδοξούν ένα ακόμη τρίποντο που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του ομίλου. Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν για θετικό αποτέλεσμα. Στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει ο Παλληνιακός με σκορ 1-4.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλλήνης, με διαιτητή τον Παπαποστόλου και βοηθούς τους Τσέλιο, Γκούβα και ώρα 15:00.



ΚΡΥΟΝΕΡΙ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ


Νικητές και οι δύο της εμβόλιμης αγωνιστικής. Τα Γλυκά Νερά με νίκη παραμένουν σε τροχιά play off, άρα υπάρχει κίνητρο για τους φιλοξενούμενους και πρόθεση να υπερασπιστούν το τρίποντο που πήραν στο ματς του πρώτου γύρου με τους σημερινούς αντιπάλους τους 2-0. Οι γηπεδούχοι φιλοδοξούν και εκείνοι για θετικό αποτέλεσμα για να βρίσκονται σε τροχιά play off. 

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κρυονερίου, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Πολυχρονιάδη και ώρα 15:00.



www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου