Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

PRE GAME Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (1ος όμιλος)

 



ΑΡΤΕΜΙΣ VS ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ


Για μία θέση στον όμιλο των play off κοντράρονται σήμερα στην Λούτσα η θεά Άρτεμις και ο ημίθεος Θησέας. Με διαφορά δύο βαθμών μεταξύ τους, με ίδιες άμυνες καθώς έχουν δεχτεί από 22 και 21 γκολ αντίστοιχα. Είναι λοιπόν άμεσοι ανταγωνιστές και έχουν κίνητρο. Ο Θησέας ήταν νικητής στο ματς του πρώτου γύρου με τέρματα 2-1.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αρτέμιδας, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Πύκνη, Τζαφόλια Δ. και ώρα 15:00.



ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ


Τα Γλυκά Νερά με νίκη σταθεροποιούνται στην 3η θέση και θα χτίσουν διαφορά από τον τέταρτο Άγιο Στέφανο που έχει ρεπό. Η έδρα ως πλεονέκτημα και το τρίποντο ως κίνητρο δίνουν προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Παλληνιακός σήμερα έχει δύσκολη έξοδο, προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία και διαχειρίζεται την κορυφή. Θέλει το θετικό αποτέλεσμα γιατί ο Αχαρναϊκός που είναι στο -1 έχει πιο βατή αποστολή.  Ντέρμπι από άποψη σκοπιμότητα. Αμφίρροπο ως προς το αποτέλεσμα και ενδιαφέρον ως προς τον διαχειρισμό του. Στον πρώτο γύρο ο αγώνας είχε λήξει ισόπαλος χωρίς τέρματα.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Αλεξοπούλου, Τζαφόλια Β. και ώρα 15:00.



www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου