Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

PRE GAME Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (1ος όμιλος)

 



ΑΝΟΙΞΗ VS ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ


Η Άνοιξη σήμερα υποδέχεται τον ουραγό της κατηγορίας Αχιλλέα, που παλεύει το κάθε παιχνίδι. Έχοντας ατού την έδρα και την ψυχολογία από την ισοπαλία με τον Άγιο Στέφανο, θα ζητήσει θετικό αποτέλεσμα για να πλησιάσει στην γραμμή των play off κοντά στην Αρτέμιδα. Στο ματς του πρώτου γύρου είχαν κερδίσει οι γηπεδούχοι με τέρματα 1-3.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Άνοιξης "Γ. Κυριάκης", με διαιτητή τον Παπαποστόλου και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Τζαφόλια Β. και ώρα 15:00.




ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ VS ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ


Κάθε ματς τελικός για τον Παλλαυρεωτικό. Έρχεται από ισοπαλία και σήμερα υποδέχεται έναν άμεσο ανταγωνιστή του στην υπόθεση παραμονή στην κατηγορία. Ο Σαρωνικός έρχεται από ρεπό και με νεό προπονητή. Στο ματς του πρώτου γύρου είχαν έρθει ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Γκούβα, Κωστάκη και ώρα 15:00.



ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ VS ΚΡΥΟΝΕΡΙ


Δίνεται η ευκαιρία στον Αχαρναϊκό να περάσει πρώτος στην κορυφή με έναν αγώνα περισσότερο, εκμεταλλευόμενος το ματς της Παλλήνης με τα Γλυκά Νερά που δεν έγινε λόγω καιρού. Το Κρυονέρι έρχεται από εντός έδρας ήττα και οι γηπεδούχοι από εκτός έδρας νίκη. Στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Αχαρναϊκός ήταν νικητής με 0-1.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Αχαρνών, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Τσέλιο, Σοφιά και ώρα 15:00.




www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου