Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 




ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS ΑΥΛΩΝΑΣ


Η Λαυρεωτική προερχόμενη από εκτός έδρας νίκη, σήμερα στο γήπεδο της θα ζητήσει τη ρεβάνς του πρώτου γύρου καθώς ο Αυλώνας είχε κερδίσει στον μεταξύ τους αγώνα με σκορ 1-0. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν φέρει δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από το ρεπό τους και εκτός δεν έχουν κερδίσει ακόμα, καθώς έχουν μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες, 

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Βλαχόπουλο, Βουδούρη και ώρα 15:00.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ VS ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ


Ο Ολυμπιακός Βάρης προέρχεται από εκτός έδρας ήττα και ο Παμπαιανικός από εντός έδρας ήττα. Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους έχουν μία ήττα, τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας έχουν φέρει μία νίκη, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός Βάρης είχε κερδίσει με σκορ 1-3.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Βάρης, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Περδίκη Φ., Σιμιτζή και ώρα 15:00.



ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ VS ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ


Ο Πρωτέας προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία, έχει ένα σερί τριών συνεχόμενων θετικών αποτελεσμάτων και στο γήπεδο του έχει φέρει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Σήμερα στην Παλαιά Φώκαια υποδέχεται τον πρωτοπόρο της κατηγορίας Κεραυνό που έρχεται από ευρεία εντός έδρας νίκη και κατέχει το απόλυτο των δώδεκα νικηφόρων αποτελεσμάτων σε ίσες αγωνιστικές. Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι έχουν έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Στο πρώτο γύρο είχε κερδίσει η Κερατέα με σκορ 3-0.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Παλαιάς Φώκαιας, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Αλεξοπούλου, Κουτζιακουτζίδη και ώρα 15:00.



www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου