Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 8-1 (1-0)

 




Ασταμάτητος ο Κεραυνός έφτασε στο 16 στα 16 πετυχαίνοντας το απόλυτο των 48 βαθμών, φτάνοντας στο +18. Τώρα έχει κίνητρο να δημιουργεί και να καταρρίπτει ρεκόρ. Το αποψινό ρεκόρ του Κεραυνού, πέρα από το εμφαντικό 8-1, είναι ότι πέτυχε επτά γκολ στο δεύτερο μέρος με δέκα παίκτες. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι. Με γκολ από τα αποδυτήρια οι γηπεδούχοι στο 1΄ άνοιξαν το σκορ με τον Μαγγανά Χ.. Η ομάδα των φιλοξενούμενων, παρά την ψυχρολουσία, προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της αμυνόμενη. Αυτό ήταν σαν αποτέλεσμα να μην πατήσει καν περιοχή στο πρώτο ημίχρονο. 




Στο δεύτερο μέρος, από ένα στημένο φάουλ η Δροσιά κέρδισε ένα πέναλτι και είχαμε την αποβολή του τερματοφύλακα Σκαλαίου. Το εκτέλεσε εύστοχα στο 60΄ ο Ραυτακόπουλος και έκανε το 1-1. Η ισοφάριση μετέτρεψε του γηπεδούχους σε πρωταγωνιστές της συνάντησης. 

Στο 62΄ ο Βαγγέλι Ν. έκανε το 2-1 και έβαλε ξανά την ομάδα του μπροστά στο σκορ, που ήταν η αρχή για το πάρτι του Κεραυνού. Στο 70΄ ο Μαγγανάς Χ. με προσωπικό γκολ 3-1,  στο 74΄ ο προωθημένος Μαντζιώκας 4-1, στο 77΄ έβγαλε σέντρα ο Μαγγανάς Β. από αριστερά και με ξερό μονοκόματο σουτ ο Βαγγέλι Ν. 5-1, στο 86΄ ο Μαγγανάς Χ. 6-1, δύο λεπτά αργότερα ο Βαγγέλι Ν. 7-1 και στην εκπνοή του παιχνιδιού ο Μαγγανάς Χ. διαμόρφωσε το τελικό 8-1. Καρέ για τον Χρήστο Μαγγανά σήμερα και χατ τρίκ για τον Νίκο Βαγγέλι. 




Διαιτητής του αγώνα Ζήσιος Ντούρος, με βοηθούς τους Γκάλιο και Ρίζο.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημητρόπουλος) Σκαλαίος, Δαρδαμάνης, Δανιήλ, Μαντζιώκας, Κατσίκης, Βαγγέλι Ν., Νέρας (46΄ Κρητικός), Μαυροθαλασσίτης (λ.τ 33΄ Βαγγέλι Π. 63΄ Κακαγιάς), Μαγγανάς Χ., Λάπας (75΄ Κασπίρης), Μαγγανάς Β. 



ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ (Ζορμπάς) Νικολάου (λ.τ 75΄ Κατσαϊτης), Παπαρούνης, Βρυζίδης, Καλαματιανός, Δήμας, Καλοπίτας, Αρκατίνης, Καλαμάτας (85΄ Χριστόπουλος), Ραυτακόπουλος, Μηλιώτης (67΄ Γαργουλάκης), Κούτσης (85΄ Σκριβάνος)



Πέγκυ Παρίση

peggyparisi@outlook.com


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου