Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 




ΓΕΡΑΚΑΣ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ


Ο Γέρακας στην έξοδο του στο Συκάμινο πήρε το τρίποντο επί του Αυλώνα φτάνοντας τα δύο συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα. Σήμερα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, υποδέχεται τη Λαυρεωτική που έρχεται από εντός έδρας νίκη επί του Πρωτέα. Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους έχουν φέρει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες με τέρματα 14-15. Οι φιλοξενούμενοι σε επτά εξόδους έχουν δύο νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες με τέρματα 9-5. Στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει η Λαυρεωτική με σκορ 1-0.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Γέρακα, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Τσελεπίδη, Κορωνιά και ώρα 15:00.



ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ VS ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ


Από εκτός έδρας ήττα προέρχεται ο Ωρωπός και σήμερα υποδέχεται στο γήπεδο του, τον πρωτοπόρο της κατηγορίας Κεραυνό Κερατέας, που την 17η αγωνιστική επικράτησε με το επιβλητικό 8-1 επί της Νίκης Δροσιάς. Οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν στα Νέα Παλάτια έχοντας στις αποσκευές τους το αήττητο νικηφόρο σερί 16x16 κατά συνέπεια το απόλυτο των 48 βαθμών, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση (52 γκολ υπέρ) και την καλύτερη άμυνα (9 γκολ κατά) της κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους έχουν τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες με τέρματα 6-10. Ο Κεραυνός σε οκτώ εξόδους έχει ισάριθμες νίκες με τέρματα 5-23. Στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει η Κερατέα με σκορ 3-0.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Νέων Παλατίων, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Κωστάκη, Χριστοδούλου και ώρα 15:00.



ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ VS ΑΥΛΩΝΑΣ


Ντέρμπι ουραγών στο Πολυδένδρι ανάμεσα στον Μαύρο Αετό και τον Αυλώνα. Και οι δύο σημερινοί αντίπαλοι προέρχονται από ήττες, Οι βαθμολογική τους διαφορά είναι στους 2 βαθμούς με τους φιλοξενούμενους να έχουν 10 βαθμούς και τους γηπεδούχους 8 βαθμούς. Ο Μαύρος Αετός στην έδρα του έχει φέρει δύο νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες με τέρματα 5-11. Οι φιλοξενούμενοι σε επτά αγώνες εκτός, έχουν μία ισοπαλία και έξι ήττες με τέρματα 14-3. Στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει ο Αυλώνας με 1-0.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Πολυδενδρίου, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Γκούβα και ώρα 15:00.





www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου