Τρίτη 19 Απριλίου 2022

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

 



Την Κυριακή λίγο πριν τη σέντρα του παιχνιδιού μεταξύ των ομάδων Κεραυνού Κερατέας και Αυλώνα, το ΑΘΛΟΡΑΜΑ βράβευσε τον προπονητή-πρωταθλητή του Κεραυνού Κερατέας Γιώργο Δημητρόπουλο. 



"Έχει πολύ μεγάλη σημασία και είναι εξίσου  σημαντικό για μια ομάδα με τεράστια ιστορία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όπως ο Κεραυνός Κερατέας, εκτός από το πρωτάθλημα που ήταν το  ζητούμενο στην έναρξη της συνεργασίας μας, ο τρόπος με τον οποίο θα επιτυγχάναμε την άνοδο και η εικόνα που θα παρουσιάζαμε μέσα στις τέσσερις γραμμές. Έγινε πετυχημένος προγραμματισμός εξ αρχής και στη συνέχεια ποδοσφαιριστές και διοίκηση δούλεψαν με συνέπεια, ομαδικότητα, ήθος και ευγενή άμιλλα από την πρώτη μέρα με έναν τρόπο εκκωφαντικό για ερασιτεχνικό σωματείο. Συνέπεια όλων αυτών ήταν να ενεργοποιηθούν οι  φίλαθλοι της ομάδας, η τοπική κοινωνία και η δημοτική αρχή, να αγκαλιάσουν την προσπάθεια και πλέον όλοι μαζί να βαδίζουμε στο σωστό δρόμο ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία, βελτιωμένες εγκαταστάσεις, νέο χορτοτάπητα, ανακαινισμένα αποδυτήρια και με την ομάδα να έχει μέσο όρο ηλικίας 21 ετών, από τους οποίους το 80% εκ των πρωταγωνιστών να είναι γηγενείς ποδοσφαιριστές. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Ελευθερίου που ηγείται αυτής της προσπάθειας και στον αντιπρόεδρο κ. Απόστολο Ζορμπά.  Επίσης, να δώσω συγχαρητήρια στον συνεργάτη προπονητή φυσικής κατάστασης κύριο Σακελλαρίου Αλέξιο για το παρατεταμένο φορμάρισμα της ομάδας, παρά τις δύο καραντίνες που μεσολάβησαν, κάτι που μόνο εύκολο δεν ήταν και κλείνοντας να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την δυνατότητα που μου δόθηκε πριν δύο χρόνια, να μπορέσω να ενταχθώ και να  προσφέρω στο σύλλογο με το έργο μου τόσο στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας κύριο Σπύρο Κοντό, όσο και  στην οικογένεια Α. Θηβαίου που μου έδωσαν να καταλάβω εξαρχής  τις απαιτήσεις και το DNA του συλλόγου και ήταν πάντοτε δίπλα μου με ανιδιοτέλεια και αγάπη".



Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου