Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ "ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΡΚΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΡΚΟ"

 




Είναι μερικά από τα πρόσωπα που χαίρεσαι να βλέπεις στο γήπεδο, ο Γιάνναρος της Μαρκο. Φίλαθλος, οπαδός τουλάχιστον μία τριαντακονταετία. Αυτοκολητάκι της Μαρκο "η ομάδα της καρδιάς μου" όπως δηλώνει. 


"Αισθάνομαι μεγάλη χαρά φέτος και θα ήθελα να την μοιραστώ δημόσια με τους συντοπίτες μου. Πρώτα όμως θέλω να ευχαριστήσω τον Σπύρο Καλανιώτη που πριν μία πενταετία με κάλεσε και μου ζήτησε να μπω στο Δ.Σ της ομάδας για να βοηθήσω από το πόσο του έφορου. Βίωσα από μέσα λοιπόν, πως λειτουργεί ο σύλλογος. Ακολούθησα την ομάδα παντού, γευόμενος χαρές και λύπες. Παρακολούθησα με ικανοποίηση την εξαιρετική δουλειά του γυμναστή κ.Τσίτου, που δούλεψε και κατάφερε να θωρακίσει την φυσική κατάσταση των παικτών. Δεν μπορώ να μην αναφέρω τον μεγαλοχορηγό μας Δημήτρη Παναγάκο που έλυνε κάθε παρουσιαζόμενο θέμα, αποδεικνύοντας ότι είναι κύριος. 

Η Μαρκο επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που την ήθελαν φαβορί και στέφθηκε πρωταθλήτρια. Βέβαια, στα Play Off δεν κάθισε την άκρη του πάγκου ο Θαλής Τσιριμώκος που ξεκίνησε την ομάδα και την έφερε σε επίπεδο διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Τώρα, στην άκρη του πάγκου έχουμε τον Πέτρο Τσιγκούλη που έχει βάλεις τις δικές του πινελιές και η Μαρκο δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη των Play Off, είναι κάτοχος της φετινής κούπας. Αισθάνομαι την ανάγκη να αναφέρω ότι από τα σημαντικότερα κέρδη της ομάδας, είναι ότι κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου. Εύχομαι να πετύχουμε την άνοδο μας στην Γ΄ Εθνική, που θα είναι ή άμεση επιστροφή μας στις εθνικές κατηγορίες. 

Καλή επιτυχία στους δύο φιναλίστ του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ και καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο, με υγεία και αγάπη".


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmailcom


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου