Κυριακή 8 Μαΐου 2022

ΜΑΡΚΟ-ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-1 (0-0)

 





Παιχνίδι με ρυθμό, ένταση και φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, αλλά χωρίς νικητή ήταν το σημερινό στο Μαρκόπουλο μεταξύ Μαρκο και Άρη Πετρούπολης. Ισάξιοι αντίπαλοι, πρωταθλητές των ενώσεων τους, πήραν από ένα βαθμό στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική.



Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη ο Άρης ήταν αυτός που πήρε κεφάλι στο σκορ. Στο 57΄ ο Αργυρίου τρύπωσε ανάμεσα σε Τσίκλο και Μουσταφίδη, έκλεψε τη μπάλα και διανύοντας εικοσιπέντε μέτρα, πάτησε περιοχή και πλάσαρε στη δεξιά γωνία τον Καραστέργιο κάνοντας το 0-1. 



Στο 71΄ ο Βασιλειάδης εμβόλισε την αντίπαλη άμυνα και από πλάγια θέση πλάσαρε με υποδειγματικό πλασέ τον Καλογερόπουλο, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1. Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πετύχουν ένα ακόμη γκολ, το οποίο δεν ήρθε.


Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, η Μαρκο τίμησε την Κ8 η οποία ήρθε πρώτη στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ.



Διαιτητής του αγώνα Ξηρογιάννης (Βοιωτίας), με βοηθούς τους Βασιλείου (Βοιωτίας) και Καούρας (Βοιωτίας).



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΜΑΡΚΟ (Τσιγκούλης) Καραστέργιος, Δημητρόπουλος (88΄ Χούσα), Φλώρος, Τσίκλος, Μουσταφίδης, Παλαιοπάνος (77΄ Μακρίδης), Βασιλειάδης, Γκεμίσης, Σαχσανίδης, Ιατρού, Σουλελές (77΄ Πίκουλης) 



ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Σιλεβίστας) Καλογερόπουλος, Τρακόσης (87΄ Μπριστογιάννης), Λεβέντης, Μπιμάι, Τσερκώνης, Γεραγοτέλης, Rexho, Σούφλας (77΄ Ράπτης), Τσουκαλάς, Μαρίνου, Αργυρίου (82΄ Κορώνης)



Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου