Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Ο ΘΗΣΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΜΑΔΑ β ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΒΙΑΔΗ

 




Στη δημιουργία νέας ομάδας που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑΝΑ, προχωρά ο Θησέας Ν. Μάκρης με σκοπό την ανάπτυξη και την βελτίωση των νεαρών αθλητών της ακαδημίας του. Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Θοδωρής Βιάδης, που στο περσινό πρωτάθλημα ήταν στο σωματείο της Παιανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:


"Ύστερα από διετή σκέψη παρακολουθώντας την εξέλιξη των αθλητών μας προς την ανδρική μας ομάδα και με αφορμή τη φετινή πορεία της Κ18 ως το τελικό του πρωταθλήματος  ανακοινώνουμε την  δημιουργία αναπτυξιακής ομάδας που θα συμμετέχει στην ΓΕΠΣΑΝΑ με αποκλειστικό σκοπό την ανάδειξη και βελτίωση των νεαρών αθλητών. Παίζοντας στη Β ομάδα θα μπορούν να ενταχθούν στην Α πιο έτοιμοι και πιο δυνατοί.
Η λειτουργία της ομάδας ως προς τις παροχές στους αθλητές της δε θα διαφέρει από αυτή της Α θα είναι μια μικρογραφία της.
Η επιλογή προπονητή γι αυτό το εγχείρημα ήταν πολύ σημαντική και πιστεύουμε ότι κάναμε τη καλύτερη δυνατή , ο Θοδωρής Βιάδης θα βρεθεί στο τιμόνι της, ένας προπονητής με πολλές παραστάσεις και κατακτήσεις στα τμήματα υποδομής (6 κατακτήσεις πρωταθλημάτων ΕΠΣΑΝΑ) κάτοχος διπλώματος uefa B και πέρυσι ήταν προπονητής στην Ανδρική ομάδα του ΑΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ με πολυετή παρουσία στη Θύελλα Ραφήνας. 
Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής ομάδας η Κ18 θα αγωνιστεί με αθλητές 2006 γεν. πλέον αθλητές οι οποίοι και αυτοί φέτος ήταν στις 4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες τους.  
Ευχόμαστε καλή αρχή στην νέα αναπτυξιακή ομάδα μας με υγεία και στον 
Θοδωρή καλή αρχή και καλή επιτυχία την νέα χρονιά".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου