Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

ΣΕ ΣΩΜΑ Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

 




Με ψήφο εμπιστοσύνης προς την υπάρχουσα Διοίκηση, διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες στις 13 Ιουλίου 2022.


Με τις εκλογές να διεξάγονται σύμφωνα με το νέο μας καταστατικό και με την παρουσία του ορισμένου από τον Δικηγορικό σύλλογο Αθηνών και Προέδρου της Εφορευτικής επιτροπής Αναστάσιου Θωμαΐδη, το σώμα της Γ.Σ. έδειξε την εμπιστοσύνη στην απελθούσα διοίκηση εκλέγοντας παμψηφεί Πρόεδρο του Δ.Σ. τον Ασλανίδη Ιωάννη και μέλη Δ.Σ. (με σειρά καταμέτρησης ψήφων) τους: Κρίγκου Μέλανη, Μπέττα Κώστα, Ισμαήλο Νικόλαο, Φασουλά Χρύσα, Τσιλιβάκο Γιώργο, Ροδιτάκη Βαλεντίνα, Στυλιαρά Θανάσης Μακρόπουλο Πολυχρόνη.


Το σώμα εξέλεξε επίσης, ως μέλη Εξελεγκτικής επιτροπής (με σειρά καταμέτρησης ψήφων) τους: Βερτζεβούλια Ιωάννα, Κάβουρας Θεόδωρος, Τύρμπας Ιωάννης και μέλη Πειθαρχικού Συμβουλίου (με σειρά καταμέτρησης ψήφων) τους: Τσαβάκο Μιχάλη, Φασουλά Ασπασία, Μπίμπαση Μαρία.


Στην συνέχεια ο νέος Πρόεδρος και τα νέα μέλη του Δ.Σ. σε συνεδρίασή τους την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022, συγκροτήθηκαν σε σώμα και επικύρωσαν το αποτέλεσμα της Τ.Γ.Σ. της 13ης Ιουλίου 2022. (Πρακτικό 54/15-07-2022). Η νέα διοίκηση του Α.Ο Βουλιαγμένης η οποία θα εκτελέσει τα καθήκοντα της μέχρι τις 12/07/2025 είναι η κάτωθι:


Πρόεδρος:                        Ασλανίδης Ιωάννης


Αντιπρόεδρος:                Μπέττας Κωνσταντίνος


Γενική Γραμματέας:        Κρίγκου Μέλανη


Ταμίας:                              Τσιλιβάκος Γιώργος


Γενικός Αρχηγός:            Ισμαήλος Νικόλαος


Μέλος:                               Ροδιτάκη Χρυσοβαλάντη


Μέλος:                               Φασουλά Χρύσα


Μέλος:                               Μακρόπουλος Πολυχρόνης


Μέλος:                               Στυλιαράς Θανάσης


Εξελεγκτική Επιτροπή :


Βερτζεβούλια Ιωάννα


Κάβουρας Θεόδωρος


Τύρμπας Ιωάννης


Πειθαρχικό Συμβούλιο:


Τσαβάκος Μιχάλης 


Φασουλά Ασπασία


Μπίμπαση Μαρία


Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούν θερμά όλα τα μέλη που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και συγχαίρει όλα τα μέλη που ήταν υποψήφια. Η νέα θητεία ξεκινά με παρακαταθήκη το έργο των 5 προηγούμενων ετών, με όρεξη για νέες ιδέες που θα έχουν στόχο να αναδείξουν περισσότερο τον Α.Ο. Βουλιαγμένης, με γνώμονα πάντα το καλό των παιδιών μας & όλων των συναθλούμενων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου