Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ

 




Στην ανανέωση δύο βασικών του ποδοσφαιριστών προχώρησε ο σύλλογος του Γέρακα, ο οποίοι καλούνται να βοηθήσουν την ομάδα τους στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑΝΑ. Ο λόγος για τον Αντώνη Μάρα (αμυντικό) και Γιάννη Παναγιωτόπουλο (μέσος).


Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:


"Η ΑΕ ΓΕΡΑΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ  ΜΑΡΑ ΑΝΤΩΝΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΕΤΩΝ 21 ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΣΟ ΕΤΩΝ 21 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΣΥΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΗΓΕΝΗΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 6 ΕΤΩΝ. 

ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΙΤΟΕΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΠΡΩΗΝ ΑΣΣΟΕ) ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ.

Η ΑΕ ΓΕΡΑΚΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΑΣ".



www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου