Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2-1 (0-0)

 



Σε ένα ματς ντέρμπι που είχε φάσεις και θέαμα και από τις δύο ομάδες που έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, ο Κεραυνός έχοντας ιδέες και ποδοσφαιρικό εγωισμό, κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 επί του κυπελλούχου Άρη Βούλας. 



Η φάση της ανατροπής του Μαγγανά Χ. από τον γκολκίπερ Γκόλφη, ήταν αυτή που σφράγισε το πρώτο μέρος. Στο οποίοι οι γηπεδούχοι είχαν κατοχή μπάλας και πίεζαν. 

Στην επανάληψη στο 47΄ ο Κεραυνός κέρδισε φάουλ αριστερά της μεγάλης περιοχής του Άρη, το εκτέλεσε ο Γκορόγιας στέλνοντας τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι. Ο Βαγγέλη Ν. ξεπετάχτηκε μέσα από το ανθρώπινο τείχος και σημείωσε το 1-0, αφού έγινε κάτοχος της μπάλας. Φάση σίγουρα δουλεμένη στην προπόνηση. 



Η είσοδος του Φουκαρά στο δεύτερο μέρος για τους Αρειανούς, έδωσε άλλον αέρα, καθώς έδινε μάχες σε όλο το πλάτος του κέντρου του γηπέδου. Όμως οι γηπεδούχοι έκαναν σωστή διαχείριση του σκορ και όπως άρχισαν το ματς με γκολ, έτσι και το τελείωσαν. Στο 87΄ ο Μπουγιούκος με υποδειγματικό πλασέ έγραψε το 2-0. Στο 90΄ οι φιλοξενούμενοι με τον Κριλή μείωσαν σε 2-1.  

Διαιτητής του αγώνα Ρεντίφης, με βοηθούς τους Βιτσεντζάτο και Σούζα.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημητρόπουλος) Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης, Κατσίκης, Ντοβίνος, Μπουγιούκος, Βαγγέλη Ν.(82΄ Νέρας), Πασκάλι, Μαγγανάς Β. (82΄ Κρητικός), Μαγγανάς Χ. (82΄ Μαστροκώστας), Λάπας (25΄ Γκορόγιας), Ντόβας (82΄ Βαγγέλη Π.)


ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τασιόπουλος) Γκόλφης, Ατματσίδης (81΄ Μπρής), Γιαννόπουλος (70'  Χατζής), Λάσκος, Αφράτης, Gjura, Μιραφιόρι (70΄ Resuli), Ιατρού (46΄ Φουκαράς), Γκαβασιάδης, Romano, Κριλής


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου