Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

ΚΡΥΟΝΕΡΙ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1-2 (1-2)

 



Τρίτη σερί νίκη για την Κερατέα που ξεπέρασε σήμερα και το εμπόδιο του Κρυονερίου, καθώς επικράτησε με 2-1. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος στο οποίο ο Μαγγανάς Χ. "χτύπησε" δύο φορές και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο για την συνέχεια της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι περισσότερο από το να ισοφαρίσουν το σκορ σε 1-1. 

Το 0-1 έγινε στο 11΄ με τον Μαγγανά Χ., ο Κεραυνός μπήκε δυναμικά και με ένα γρήγορο γκολ έσπασε την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων. Δέκα λεπτά αργότερα το Κρυνονέρι με τον Παπούκα Χ. στο 21΄ έφερε το παιχνίδι στα ίσια 1-1. Πέντε λεπτά αργότερα, πάλι ο Μαγγανάς Χ. έγραψε το 1-2, σκορ του πρώτου μέρους που έμελλε να είναι και το τελικό, γιατί στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε κλειστό καθώς οι δύο αντίπαλοι είχαν ρίξει μεγάλο βάρος στο αμυντικό τους κομμάτι. 

Διαιτητής του αγώνα Ζαχαρόπουλος, με βοηθούς τους Σούζα και Τζαφόλια Δ.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Σκούρας) Βαμβακάς, Νάκας (68΄ Ναούμ), Γεωργίου, Παπούκας Χ. (75΄ Παπούκας Α.), Τουμπανάκης, Σιατραβάνης, Σπυρίδης (89΄ Χριστόπουλος), Διγενής, Hoxha, Καριάτλης, Malaj (46΄ Γιαννακόπουλος)


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημητρόπουλος) Καλογερόπουλος, Πασκάλ, Κατσίκης (90΄ Νέρας), Δαρδαμάνης (53΄ Ντοβίνος), Μπουγιούκος, Βαγγέλι, Κρητικός (67΄ Ασκοτίρης), Παληγεώργος, Μαγγανάς Χ., Μαγγανάς Β., Γκορόγιας


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου