Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ Γ.Σ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

 



Το όνειρο και ο στόχος είναι κάτι που τρέχουν τις φιλοδοξίες του ανθρώπου και το παράδειγμα είναι η καλύτερη αφορμή για να αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για να ξεκινήσει από το μηδέν και να φτάσει στην κορυφή. Ο Δημήτρης Αδάμης αρχηγός της Γ.Σ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (μπάσκετ), μας μιλάει για το φετινό εγχείρημα που έγινε στην ομάδα, όπου έως τώρα κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο. Έχει χτιστεί ένα αήττητο σερί 6 στα 6 και αναμένεται ανάλογη συνέχεια. 



"Για μένα όπως νομίζω και για όλα τα παιδιά της ομάδας, αυτό που έχουμε φτιάξει φέτος πρώτα από όλα είναι οικογένεια και μετά μπασκετική ομάδα. Είμαστε παιδιά που γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, είμαστε φίλοι και περνάμε πολλές ώρες μαζί και εκτός γηπέδου, και αυτό είναι κάτι που συμβάλλει και στις επιτυχίες μας εντός αυτού. Κάποιοι αθλητές ήταν και πέρσι στην ομάδα, κάποιοι επιστρέψαμε μετά από κάποια χρόνια σε αυτή και όλοι μαζί ενωθήκαμε με σκοπό να ανεβάσουμε αυτή την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Η ομάδα έχει 6 στα 6 και συνεχίζει με σκληρή δουλεία υπό την καθοδήγηση του πολύ έμπειρου προπονητή Τάκη Φραγκογιάννη να κοιτάει ψηλά, ταυτόχρονα όμως με ταπεινότητα, κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Βασικός μας στόχος πέρα από την άνοδο είναι να γεμίζει κάθε Παρασκευή το γήπεδο της Κερατέας καθώς και να έρθουν και νέοι αθλητές και παιδιά στην προσπάθεια μας αυτή να φέρουμε το μπάσκετ της πόλης μας στο επίπεδο που του αξίζει να είναι. 

Είμαι πολύ χαρούμενος και το θεωρώ τιμή να είμαι αρχηγός στην αντρική ομάδα του Γ.Σ. Κερατέας, όντας αθλητής σε αυτόν τον σύλλογο από 6 χρονών, και φυσικά θα βοηθήσω και εγώ όπως τα υπόλοιπα παιδιά να συνεχιστεί αυτό το κλίμα που υπάρχει ως τώρα, που είμαι σίγουρος πως θα μας οδηγήσει μόνο σε επιτυχίες.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο της περιοχής που έχει στηρίξει την ομάδα μας γεμίζοντας το γήπεδο στα εντός έδρας παιχνίδια μας, τόσο με τον Εθνικό όσο και με τον Αρίωνα, βοηθώντας μας να πάρουμε το ροζ φύλλο σε δύο πολύ δύσκολα ματς, και να τους καλέσω να είναι δίπλα μας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον βοηθό προπονητή της ομάδας Κώστα Πρίφτη , ο οποίος είναι δίπλα μας σε κάθε προπόνηση και αγώνα για ό,τι χρειαστούμε, τον κύριο Ζαχαρία Καπλανίδη, την κυρία Σοφία Παπαγιάννη, τον έφορο της ομάδας Δημήτρη Λιάγκη καθώς και τον χορηγό μας Βαγγέλη Πολύζο  (C dot) , οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα την φετινή μας προσπάθεια."



Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου