Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

PRE GAME Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 





ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ VS ΚΡΥΟΝΕΡΙ


Ο Σαρωνικός είναι αήττητος σε πέντε αγώνες έχει μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες με τέρματα 4-3. Προέρχεται από εκτός έδρας νίκη. Εντός έδρας έχει τρεις ισοπαλίες. Κλειστή ομάδα με κοντινές γραμμές για αυτό και έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ με ισχυρούς αντιπάλους. Το Κρυονέρι δεν έχει νικήσει ακόμη. Το τρίποντο που έχει το πήρε στα χαρτιά. Προέρχεται από εντός έδρας ήττα και με 5 βαθμούς βρίσκεται στην 9η θέση. Εκτός έδρας έχει δώσει δύο αγώνες και έχει φέρει μία ήττα και μία ισοπαλία με τέρματα 2-6. 

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Καλυβίων, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Παντελίδου, Κορωνιά Ν.και ώρα 15:00



ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ VS ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ


Ο Θησέας είναι χωρίς βαθμό. Σε πέντε ματς δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Βέβαια είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα. Σήμερα στη Κερατέα παίζει το τελευταίο ματς αυτού του δύσκολου προγράμματος. Εκτός έδρας ο Θησέας, που διαθέτει ένα νεανικό σχήμα που βγάζει όμως πάθος κα όρεξη, έχει παίξει δύο φορές και έχει χάσει με δύο γκολ, που σημαίνει ότι χάνει με το μίνιμουμ του σκορ. Ο Κεραυνός έχει την έδρα, επανήλθε στις νίκες, παίζει το δεύτερο συνεχόμενο ματς εντός έδρας και έχει το ρόστερ για να πάρει το ματς. Εντός έδρας η Κερατέα έχει παίξει τρεις φορές και έχει δύο νίκες και μία ήττα με τέρματα 5-3. Έχει λοιπόν την ευχέρεια του γκολ. Τελειώνει τις φάσεις και δημιουργεί τελικές.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κερατέας "Π. Δεβετζή", με διαιτητή τον Κορωνιά Κ. και βοηθούς τους Κάλλη, Μακρή και ώρα 15:00



ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ


Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Εκμεταλλεύτηκε το βατό ξεκίνημα και έκανε καλή συγκομιδή βαθμών. Έτσι με 11 βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση με συγκάτοικο. Η νεανική ομάδα που διαθέτει, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αχαρναϊκό. Εντός έδρας το Μενίδι έχει παίξει δύο φορές και έχει μία νίκη και μία ισοπαλία. Προέρχεται από ρεπό και είναι ξεκούραστος. 

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Αχαρνών, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Βιτσεντζάτο, Κωστάκη και ώρα 15:00



ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ


Η Τριγλία είναι αήττητη έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες με τέρματα 11-3. Εκτός έδρας έχει παίξει μία φορά και έχει μία νίκη και ένα ματς στα χαρτιά με την Σταμάτα. Προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία και βρίσκεται στην 4η θέση. Ο Άρης προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία και με 5 βαθμούς και τέρματα 4-4, βρίσκεται στην 11η θέση συγκάτοικος με άλλες τρεις ομάδες. Εντός έδρας ο Άρης έχει παίξει μία φορά και έχει κερδίσει, ενώ έχει εκτίσει και το ρεπό του. Επιτακτική ανάγκη να επανέλθει στις νίκες.  

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Βούλας, με διαιτητή τον Λάμπρου και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Ξουρίδα και ώρα 15:00



ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ VS ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ


Τα Σπάτα πάνε στην Παλλήνη ξεκούραστα καθώς δεν έπαιξαν την Τετάρτη και πήραν το τρίποντο στα χαρτιά, λόγω Σταμάτας. Βρίσκονται στη 2η θέση με 12 βαθμούς και τέρματα 7-3. Στην πραγματικότητα τα τέρματα είναι 4-3 διότι το 3-0 είναι στα χαρτιά από το ματς της Σταμάτας. Εκτός έδρας ο Αήττητος έχει δύο νίκες σε δύο ματς με τέρματα 2-0. Η Παλλήνη προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία και με 5 βαθμούς βρίσκεται στη 10η θέση. Εντός έδρας έχει παίξει δύο φορές και δεν έχει νικήσει. Έχει φέρει μία ισοπαλία και μία ήττα με τέρματα 2-3. Ενδιαφέρον παιχνίδι με όλα τα αποτελέσματα να παίζουν.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλλήνης, με διαιτητή τον Παπαποστόλου και βοηθούς τους Πύκνη, Κουλοχέρη και ώρα 15:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου