Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 3-2 (0-2)

 





Μεγάλη και ολική ανατροπή κατάφερε και πήρε ο Κεραυνός με χατ τρικ του Μαγγανά Χ. από την Τριγλία Ραφήνας σήμερα στην Κερατέα. Η ομάδα του Γιώργου Δημητρόπουλου έχανε με 0-2 έως το 75΄. Απέδειξε όμως ότι διαθέτει μέταλλο γιατί δεν κατάθεσε τα όπλα, αν και έχασε πέναλτι σε κρίσιμο χρονικό σημείο του αγώνα στο 48΄. 






Στο 8΄ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ζαφειρόπουλο καθώς βγήκε νικητής από το τετ α τετ με τον Καλογερόπουλο 0-1. Στο 27΄ ο Τσούκας Κ. με λόμπα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-2. Αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στην επανάληψη, στο 48΄ ανατράπηκε εντός περιοχής ο Μαγγανάς Χ. και το καταλογισθέν πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Μπουγιούκος, ο οποίος έστειλε την μπάλα ψηλά, άουτ. 

Στο 80΄ κέρδισε πέναλτι ο Λάπας, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μαγγανάς Χ. 1-2. Στο 85΄ ο Μαγγανάς Β. σούταρε μέσα από ένα πλήθος ποδιών και η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα του Κόρμπα, την οποία έσπρωξε με δύναμη ο Μαγγανάς Χ. σημειώνοντας το 2-2 και η ανατροπή στο σκορ έγινε στο 90΄ όπου για μία ακόμη φορά ο Μαγγανάς Χ. σκόραρε, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 3-2 και δίνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.


Διαιτητής του αγώνα Δραγάτης, με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ και Τζαφόλια Β.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημητρόπουλος) Καλογερόπουλος, Πασκάλ (75΄ Βαγγέλη Π.), Κατσίκης, Ντοβίνος (65΄ Κρητικός), Μπουγιούκος, Δαρδαμάνης, Ασκοτίρης (46΄ Λάπας), Παληγεώργος, Μαγγανάς Χ., Μαγγανάς Β., Γκορόγιας (88΄ Χάσκα)



ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Παρασκευαϊδης) Κόρμπας, Παπαδιονυσίους, Γκέκας, Μηλιώνης, Τσούκας Ι., Σιαφάκας, Πράπας (82΄ Δελαπόρτας), Σταυρίδης, Τσούκας Κ., Καλτσάς, Ζαφειρόπουλος



Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

φωτογραφίες Στέλιος Κανελόπουλος

sportcity.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου