Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΓΓΑΝΑΣ "ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

 




Ο ταλαντούχος στράικερ ένας εκ των τριών αρχηγών του Κεραυνού Κερατέας Χρήστος Μαγγανάς, μας αποκαλύπτει το μυστικό που η ομάδα του πέτυχε ανατροπή στο σκορ μέσα σε δεκαπέντε λεπτά. 

"Σίγουρα μας βοήθησε η έντονη παρουσία του κόσμου σε όλη την διάρκεια του αγώνα, που ενώ βρισκόμασταν πίσω στο σκορ, μας ενθάρρυνε σε κάθε προσπάθεια. Επίσης, πιστεύουμε σαν ομάδα στις δυνατότητες μας και μέχρι το τελευταίο λεπτό παλεύουμε για το καλύτερο και προχτές αυτό επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 


Το χατ τρικ του Χρήστου ήταν δισυπόστατο, αφενός μεν έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και αφετέρου, οδήγησε τον ίδιο στην κορυφή των σκόρερ της Α΄ κατηγορίας με 9 γκολ.

"Όσον αφορά το χατ τρικ, είμαι πολύ χαρούμενος που αυτά τα γκολ μου βοήθησαν την ομάδα να πετύχει αυτή την τεράστια ανατροπή και να δώσω χαρά σε όλους τους συμπαίκτες, το τεχνικό επιτελείο, την διοίκηση και τον κόσμο μας! Ακόμα είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για την πρωτιά στους σκόρερ. Θεωρώ, το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Φυσικά και είμαι χαρούμενος για τα γκολ που πετυχαίνω, γιατί τα θεωρώ ως μία ανταμοιβή των κόπων μου, αλλά υπάρχουν εξίσου ικανά παιδιά και στις υπόλοιπες ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν εξίσου την πρωτιά αυτή!"


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου