Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ-ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1-0 (1-0)

 



Αφεντικό στο Λαύριο ο Παλλαυρεωτικός αφού επικράτησε σήμερα με 1-0 επί της Λαυρεωτικής στο γήπεδο "Π. Βογιατζής". 

Στη σημερινή αναμέτρηση ο γηπεδούχος έπαιζε με κίνητρο το πρωτάθλημα, οι δε φιλοξενούμενοι έπαιζαν για το γόητρο. Γεμάτο ματς με φάσεις και ωραίο θέαμα. Πάνω κάτω η μπάλα, με πολλή δύναμη και τρέξιμο. Το γκολ του Δούμα στο 43΄ 1-0 ήρθε σε καλή χρονική στιγμή και ήταν αρκετό να δώσει το τρίποντο στον Παλλαυρεωτικό. 




Στην επανάληψη το παιχνίδι άνοιξε. Δύο τελικές είχαν οι γηπεδούχοι με τους Πρέντι Αρ. και Σκέντρι, αλλά τις εξουδετέρωσε ο Κάππα, ο οποίος αναδείχθηκε σε μορφή του αγώνα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είχαν τις καλές στιγμές τους στον αγώνα, ειδικά προς το τέλος του ματς, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι θετικό από την καλά οργανωμένη ομάδα του Νίκου Ζαγουρή.


Διαιτητής του αγώνα Φωστέρης, με βοηθούς τους Σούζα και Κουτζιακουτζίδη.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής) Μητσόπουλος, Χουσεϊν, Μωραϊτης, Χριστόπουλος, Μαντζιώκας, Μπεργιάννης, Κοντιζάς (60΄ Πρέντι Α.), Δρούγκας, Σκέντρι (73΄ Φετολάρι), Πρέντι (Αρ.), Δούμας (87΄ Γιαχάεβ)


ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Παπαϊωάννου) Κάππα, Φλέσσας (80΄ Καραγιάννης), Τζουλιάνο (77΄ Τζώρας), Κωνσταντινίδης, Λέων, Πάνου, Λιούμης (80΄ Νικολακάκης), Μαραγκός (77΄ Μαλικράρι), Σκορδής (77΄ Κερμέζο), Μαργιόλ, Χαντάτ


Πέγκυ Παρίση

peggyparisi@outlook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου