Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0-3 (0-1)

 

Με αμυντικογενές σχήμα κατέβηκαν τα Γλυκά Νερά εξ ανάγκης, λόγω των πολλών απουσιών. Το αγωνιστικό τους πλάνο ήταν να μην δεχθούν γκολ και να μην χάσουν την μάχη του κέντρου ούτως ώστε να μην δώσουν χώρο και κατοχή στην Κερατέα. Έτσι το πρώτο μέρος πέρασε χωρίς κάποια τελική προσπάθεια και από τους δυο αντιπάλους. Στο 44΄ όμως από ένα αμυντικό λάθος των γηπεδούχων ήρθε το 0-1 από τον Μαγγανά Χ. που πλάσαρε έξυπνα στην αριστερή κλειστή γωνία του Τσούνη.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ από τα αποδυτήρια. Στο 46΄ με κεφαλιά ο Γκορόγιας, ύστερα από σέντρα του Γκαρδιακού, παραβίασε την εστία του Τσούνη 0-2. Το παιχνίδι στη συνέχεια άνοιξε με τους γηπεδούχους να ζητούν ένα γκολ για να ξανά μπουν στο ματς και τον Κεραυνό με τους δραστήριους Γκαρδιακό και Μαγγανά Β. να κερδίζουν τις μάχες του κέντρου. Στο 71΄ κάτοχος της μπάλας ο Μαγγανάς Β. έξω από την μεγάλη περιοχή και δεξιά, βρήκε ξεμαρκάριστο στο δεύτερο δοκάρι τον Γκορόγια, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το γκολ και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 0-3. Η λήξη του αγώνα βρήκε τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ένα ακόμα τρίποντο σε μία δύσκολη έδρα επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου. 


Διαιτητής του αγώνα Ρεντίφης, με βοηθούς τους Σπυρόπουλο και Τζαφόλια Β.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπανδρέου) Τσούνης, Καλούτσας (40΄ λτ. Ψαρρός), Μαστορόπουλος, Μπέλμπας, Μπενέκος, Καραγιάννης (80΄ Γιαννάτος), Κότσι, Βιταλιώτης, Δρούγκας (71΄ Ζαρογιαννόπουλος), Βλάχος (71΄ Αργυρόπουλος), Τραγανός (80΄ Οτομπάσι)



ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημητρόπουλος) Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης, Κατσίκης, Ντόβας (46΄ Γαληνάκης), Μπουγιούκος (85΄ Βαγγέλη Π.), Βαγγέλη Ν., Γκαρδιακός (71΄ Κρητικός Α.), Παληγεώργος (71΄ Λάπας), Μαγγανάς Χ., Μαγγανάς Β. (Κρητικός Δ.), Γκορόγιας


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου