Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 1-0 (0-0)

 



Ένα ακόμα ντέρμπι πήρε ο Κεραυνός αυτή τη φορά, νικώντας τον Σαρωνικό με 1-0. Το πρώτο μέρος είχε χαλαρό τέμπο και πρωταγωνιστή το τεχνικό οφσάιντ. Οι δυο ομάδες καλά οργανωμένες δεν άφηναν χώρους και κενά. Από ένα σουτ είχε η κάθε ομάδα. Στο 9΄ ο Βίλα επιχείρησε σουτ που έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, όπως ακριβώς έγινε και στην φάση του σουτ του Γκορόγια στο 34΄. 

Στην επανάληψη, το παιχνίδι άνοιξε. Στο 50΄ όμως αποχώρησε ο Βίλα τραυματισμένος και ο Σαρωνικός έχασε τον ηγέτη του στο δημιουργικό του κομμάτι. Όμως είχε ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο από το 53΄ έως το 58΄, βγάζοντας δύο τελικές τις οποίες εξουδετέρωσε ο εκπληκτικός και για σήμερα Καλογερόπουλος. Στο 60΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τον Dmytrenko, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

Κίνηση ματ από τον κόουτς Δημητρόπουλο η είσοδος του Κρητικού στη θέση του Πασκάλι. Διεισδυτικός ο νεαρός Κρητικός, ταλαιπωρούσε από δεξιά την άμυνα του Σαρωνικού. Στο 80΄ σε μία ακόμη διείσδυση του, γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι βρίσκοντας τον Γκορόγια ξεμαρκάριστο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα με βολέ στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Σύρακα. Το τρίποντο για τον Κεραυνό, τον διατηρεί στο -2 από την κορυφή και αυξάνει την διαφορά του από τον τρίτο Αχαρναϊκό στο +8.


Διαιτητής του αγώνα Βλάχος Ανδ., με βοηθούς τους Κάλλη και Γουρνιά.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημητρόπουλος) Καλογερόπουλος, Λάπας (87΄ Κατσίκης), Πασκάλι (46΄ Παληγεώργος), Ντόβας (72΄ Κρητικός), Μπουγιούκος, Βαγγέλη Ν., Γκαρδιακός (72΄ Γαληνάκης), Δαρδαμάνης, Μαγγανάς Χ. (89΄ Βαγγέλη Π.), Μαγγανάς Β., Γκορόγιας


ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (Παπακωστούλης) Σύρακας, Μπουκουβάλας (65΄ Τζιβίλογλου), Γερώνυμος, Δανιήλ, Τζιόλας, Dmytrenko, Παπάζογλου (58΄ Πουλιάνος), Κλής, Λογοθέτης, Βίλα (55΄λ.τ Κιρτζιαλίδης), Αγγελής (58΄ Σέλβια)


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου