Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΣ 1-2 (1-2)

 




Πέρασε η Αρτέμιδα από τα Καλύβια με σκορ 2-1 σε ένα παιχνίδι που το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος, στο οποίο είχαμε τρία γκολ, μία αποβολή κι ένα χαμένο πέναλτι.

Στο 10΄ οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με αυτογκόλ του Κουφάδη 0-1. Στο 12΄ είχαμε πέναλτι για τους γηπεδούχους και αποβολή του Διαμάντη για την Αρτέμιδα, γιατί έκανε ανατροπή εντός περιοχής του επιθετικού των γηπεδούχων. Το πέναλτι χτύπησε ο Σπυρόπουλος το οποίο ήταν άστοχο. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μαυροθαλασσίτης στο 22΄ πέτυχε την ισοφάριση 1-1. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση καθώς πέντε λεπτά αργότερα στο 27΄ ο Πιέτρι έκανε το 1-2 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Στο 92΄ αποβλήθηκε ο Κοκαβέση για τα Καλύβια.


Διαιτητής του αγώνα Σπαράγγης, με βοηθούς τους Τζαφόλια Δ. και Τζαφόλια Β.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Καπουράνης) Μπάρδης, Μαλατάνος, Μπούρμπας, Κουφάδης, Σύρος, Zaved (79΄ Κουκουραβάς), Τσιώτας, Σταυρίδης, Σιάννης, Μαυροθαλασσίτης (85΄ Παπαγεωργίου), Σπυρόπουλος (65΄ Κοκαβέσης)



ΑΡΤΕΜΙΣ (Χατζηαναστασίου) Καρογλάνης, Μπάκος, Πιέτρι, Διαμάντης, Κυριάκου, Νικολογιάννης, Τσιλιάκος (70΄ Καλούδης), Κοζανίδης (Φύτιλης Λ.), Μπουρμπούλης (46΄ Μπάμπαλης), Μασκλαβάνος (92΄ Φύτιλης Μ.), Halili (46΄ Ντοβίνος)



Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου