Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1-3 (0-1)

 



Στο -2από την κορυφή ο Κεραυνός, που πήρε το ντέρμπι κορυφής σήμερα από τον Αστέρα στην Βάρη με σκορ 3-1. Αναμέτρηση μεταξύ δύο αντιπάλων που κοσμούν το πρωτάθλημα μας, με αποτέλεσμα να φέρει πολύ κόσμο στο γήπεδο. 


Το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα ήταν ισορροπημένο καθώς οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να διαβάσουν η μία το παιχνίδι της άλλης. Στο 21΄ πήρε πρωτοβουλία ο γηπεδούχος με τον Ντούλια, ο οποίος επιχείρησε σουτ, αλλά απέκρουσε ο Καλογερόπουλος. Στο 28΄ ο Κεραυνός πάτησε περιοχή και από μέσα αριστερά ο Γκορόγιας με ανάποδο πόδι (δεξί), έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Μαρινάκη. Έξοχο σε εκτέλεση και έμπνευση γκολ 0-1. Στο 45΄ έχουμε την απόκρουση του αγώνα. Ο Καλογερόπουλος έβγαλε με τα πόδια σουτ φαρμάκι του Μπελαβράκη. Αν αυτό γινόταν γκολ, θα άλλαζε την ροή του αγώνα. 

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας μπήκε δυνατά καθώς ο Γιώργος Καβάσης είχε σημάνει γενικό συναγερμό. Ο Κεραυνός άφησε χώρο και επιδίωκε να εκμεταλλευτεί τα κενά που δημιουργούντο εκμεταλλευόμενος τους ταχύτατους εξτρέμ του. Στο 58΄ κέρδισαν κόρνερ οι φιλοξενούμενοι, το εκτέλεσε ο Γκορόγιας και ο Μπουγιούκος πηδώντας ψηλότερα από όλους με κεφαλιά έκανε το 0-2. Ο Αστέρας δεν τα παράτησε και στο 65΄ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με ένα απίστευτο ανάποδο ψαλίδι του Μπελαβράκη, καταπληκτικό γκολ. Από το 1-2 και μετά στο γήπεδο μιλούσε η ψυχή των δύο αντιπάλων, κόντρα στα συστήματα και τα αγωνιστικά πλάνα. Στο 90΄+2΄ ο νεοεισελθής στον αγώνα Γιαννόπουλος με πλασέ από θέση παράλληλη προς το τέρμα έκανε το τελικό 1-3, δίνοντας στην ομάδα του το τρίποντο και παίρνοντας τη ρεβάνς για το παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Στο 95΄ αποβλήθηκε ο Μεϊμάρογλου για τους γηπεδούχους με απευθείας κόκκινη κάρτα.


Διαιτητής του αγώνα Δραγάτης, με βοηθούς τους Σούζα και Γκούβα.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Καβάσης) Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Σακελλαρίου, Μεϊμάρογλου, Κοσφανίδης (67΄ Μπάρδι), Μάγγος, Ερρίκος (62΄ Μπάκας), Χριστίνης, Καλλιμάνης, Ντούλιας (87΄ Φαμέλης), Μπελαβράκης



ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημητρόπουλος) Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης, Κατσίκης (72΄ Πασκάλι), Ντόβας, Μπουγιούκος, Βαγγέλη Ν., Γκαρδιακός, Παληγεώργος, Μαγγανάς Χ. (88΄ Γιαννόπουλος), Μαγγανάς Β. (88΄ Λάπας), Γκορόγιας (75΄ Γαληνάκης)


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου