Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ

 



Κάθε πόλη ή χωριό στην περιοχή μας αντιπροσωπεύεται ποδοσφαιρικά από την ομάδα του. Έτσι, ο κόσμος αγκαλιάζει τον σύλλογο που τον αντιπροσωπεύει και τον ακολουθεί σε όλες τις εκδηλώσεις του. Ο φίλαθλος λοιπόν, είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε ομάδας. Υπάρχουν φίλαθλοι οι οποίοι παρακολουθούν ποδόσφαιρο πολλές δεκαετίες, αδιαφορώντας αν η ομάδα βρίσκεται στα πάνω ή στα κάτω της. Δηλώνουν παρών με την σιωπηλή παρουσία τους. 

Ένας τέτοιος φίλαθλος, τον οποίο γνωρίζαμε αρκετά χρόνια, έφυγε πρόσφατα από κοντά μας. Ο λόγος για τον 88χρονο Θανάση Ορφανό, οπαδό της Μαρκο, που βρισκόταν στις εξέδρες της από το 1945. Κύριος με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Με κόσμια παρουσία. Ήταν ο ορισμός του αγνού φιλάθλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ κ . Παρίση για την όμορφη ανάρτηση σας είς μνήμην του αγαπημένου μας φιλάθλου τής Μαρκό που έφυγε πρόσφατα, τέτοιες δημοσιεύσεις κοσμούν τόν χώρο τού αθλητισμού και δείχνουν τό ήθος και τιμούν τό χώρο της δημοσιογραφίας και όχι μόνο, νά είστε πάντα καλά με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή