Σάββατο 8 Απριλίου 2023

ΑΤΛΑΝΤΙΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0-3 (0-1)

 



Ο Κεραυνός πέρασε και από τον Γέρακα επικρατώντας με 3-0 επί της Ατλαντίδας. Η ομάδα του Γιώργου Δημητρόπουλου συνεχίζει το νικηφόρο της σερί, έχοντας σε αγωνιστική φόρμα του δύο πρώτους σκόρερ της Χρήστο Μαγγανά και Λεωνίδα Γκορόγια, που και σήμερα σκόραραν δίνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα τους, τρεις στροφές πριν το τέλος.

Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους στο 41΄ ο Γκορόγιας άνοιξε λογαριασμό για την ομάδα του 0-1. Ιδανική χρονική στιγμή για την εξέλιξη του ματς. Στην επανάληψη χτύπησε ο συνήθης ύποπτος Μαγγανάς Χ. με δύο δικά του γκολ. Στο 61΄ διπλασίασε τα τέρματα για τον Κεραυνό 0-2 και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 81΄ 0-3. 



Διαιτητής του αγώνα Πανούτσος, με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ και Τσέλιο.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσούνης) Μεσολόγγης, Πλατσατούρας (64΄ Χαρίσης), Κολοτούρος, Κιούρκος, Κακαράς, Καγιάς, Σιούτης, Φλούδας, Κορωνιάς (76΄ Τσαγδής), Καρακώστας Γ., Καρακώστας Α.


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημητρόπουλος) Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης (78΄ Γαληνάκης), Κατσίκης, Ντόβας, Μπουγιούκος, Βαγγέλη Ν., Γκαρδιακός (72΄ Κρητικός Α.), Παληγεώργος (85΄ Λάπας), Μαγγανάς Χ. (85΄ Βαγγέλη Π.), Μαγγανάς Β., Γκορόγιας



Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου