Κυριακή 30 Απριλίου 2023

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2-0 (1-0)

 



Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν ο Κεραυνός Κερατέας. Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο επικράτησε με 2-0 επί του Παλληνιακού στην Κερατέα. Ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με ανάπτυξη σε όλο το μήκος και το πλάτος του γηπέδου. 

Οι γηπεδούχοι στο 28΄ πήραν κεφάλι στο σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαγγανά Χ., το οποίο το κέρδισε ο ίδιος, καθώς ανατράπηκε εντός περιοχής 1-0. Στο 68΄ ο Μπουγιούκος με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-0 σε κόρνερ του Ντόβα. Ο κόσμος των γηπεδούχων στο τέλος του αγώνα χειροκρότησε τους παίκτες του Κεραυνού, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που κατέλαβαν στη φετινή σεζόν.


Διαιτητής του αγώνα Τριγάζης, με βοηθούς τους Αλεξοπούλου και Κακάνη.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημητρόπουλος) Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης (87΄ Ζώης), Κατσίκης, Ντόβας (87΄ Κρητικός Δ.), Μπουγιούκος (82΄ Πασκάλι), Βαγγέλι Ν., Γκαρδιακός, Παληγεώργος (65΄ Γαληνάκης), Μαγγανάς Χ., Μαγγανάς Β, Γκορόγιας (87΄ Κρητικός Α.)



ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Παρασκευαΐδης) Κονόμι, Καραμπιέτ, Κοντογιάννης  (70΄ Κολοβός), Μουσαφείρης, Σταμούλης (63΄ Κόκκινος), Αργυρίου, Κούσης, Βιδάλης, (63΄ Μπάλης) Παναγιώτου, Αθανασίου (55΄ Μπίμπας), Δουμτσής (55΄ Βουτσιώτης)



Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου