Σάββατο 29 Απριλίου 2023

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ-ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 2-1 (1-1)

 





Γλυκά Νερά και Αήττητος Σπατών προσέφεραν ένα χορταστικό θέαμα στους φιλάθλους σε φάσεις, γκολ και ευκαιρίες. Βαθμολογικά αδιάφορες και οι δύο ομάδες, έπαιξαν ένα ελεύθερο παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητα με πάνω κάτω την μπάλα και ορθολογική ανάπτυξη στο παιχνίδι τους. Τόσο από την περιφέρεια, όσο και από τον άξονα. Οι γηπεδούχοι πιο ψυχωμένοι καθώς ζητούσαν να κλείσουν νικηφόρα το πρωτάθλημα, μιας και έπαιζαν εντός έδρας, αλλά και για να πάρουν τη ρεβάνς του πρώτου γύρου. 
Στο 21΄ ο Μπενέκος με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Κότσι έκανε το 1-0. Τα Σπάτα ανασυντάχθηκαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 35΄ με τον Κοβάνη σε μία φάση διαρκείας. Το ισόπαλο 1-1 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. Στο 49΄ τα Γλυκά Νερά με γκολ του Κότσι πήραν κεφάλι στο σκορ 2-1, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό. Στο 58΄ ανατράπηκαν οι αριθμητικές ισορροπίες καθώς ο Χριστοδούλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους. Στο 65΄ είχαμε οριζόντιο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους με τον Κοβάνη. Ενώ στο 77΄ επήλθε αριθμητική ισορροπία, καθώς αποβλήθηκε για τα Σπάτα ο Παναγιώτου. Στο 80΄ είχαμε οριζόντιο δοκάρια από απευθείας κόρνερ με τον Μουρούτη.

Διαιτητής του αγώνα Αρφάνης, με βοηθούς τους Τσέλιο και Τζαφόλια Δ.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπανδρέου) Τσούνης, Χριστοδούλου, Ίσσηρης, Μπενέκος, Καραγιάννης, Κότσι (90΄ Αλεξίου), Βιταλιώτης, Τραγανός (89΄ Κάτσης), Βασιλόπουλος, Δρούγκας, Μπούσης (75΄ Γιαννάτος)


ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Παπαδόπουλος) Κότσαρης, Μιλάι, Παναγιώτου, Μουρούτη, Νίκας (46΄ Μαργέτης, 88΄ Καραγιάννης), Ιωαννίδης, Hoxhaj, Κωστόπουλος (46΄ Γκλινός), Κοβάνης, Σπανός, Κολονέρος



Δημήτρης Παρίσης

                                                                                                                        dimitrisparisis@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου