Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

 



Στον φιλόξενο χώρο των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα Γείτονα, ο σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής πραγματοποίησε το ετήσιο τακτικό επιμορφωτικό συνέδριο για τα μέλη του. Η αθλητική ημερίδα αποτελείτο από τρία μέρη. 

Στο πρώτο μέρος ο πρόεδρος του συνδέσμου Μιχάλης Κατσίμπρας καλωσόρισε τα μέλη και παρουσίασε τους υψηλούς επισκέπτες. Ο νεαρός πλην ταλαντούχος προπονητής Γιώργος Πετράκης ανέπτυξε την θεωρητική έννοια του προπονητή. Ενώ ο πρόεδρος του αντίστοιχου συνδέσμου της Αθήνας Σπύρος Παπακανέλος ζήτησε ενότητα μεταξύ των προπονητών όλης της χώρας και πίστωση χρόνου μέχρι της ανάδειξης νέας κυβερνήσεως στη χώρα. 

Ακολούθησε ένα δεκαπεντάλεπτο διάλειμμα και μπήκαμε στο δεύτερο μέρος. Όπου ήταν οι βραβεύσεις διαφόρων προσώπων που έχουν προσφέρει στο ποδόσφαιρο. Γιώργος Πετράκης για την άνοδος της Κηφισιάς στη Super League με τους δυο άμεσους συνεργάτες του. Ο πρόεδρος του Αστέρα Βάρης Δημήτρης Πάπιος και ο πρόεδρος του Θησέα Ν. Μάκρης Κώστας Τρίμμης. 






Το τρίτο μέρος περιελάμβανε την νομική πλευρά στον χώρο εργασίας τον προπονητών. Εισηγητής ο διακεκριμένος νομικός και αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ Νικόπουλος Άγγελος. Ακολούθησαν ερωτήσεις και τέλος ορίσθηκε το επόμενο ραντεβού.




Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου